Nemam srece sa kupovinom auta, pomoc!
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Re: Nemam srece sa kupovinom auta, pomoc!
Ja iskreno ne verujem da je km i priblizno tacna...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nemam srece sa kupovinom auta, pomoc!
Ako su kupljeni ovde u Srbiji - vrlo je verovatno da je tačna kilometraža. A uvek možeš da odeš sa vlasnikom do ovlašćenog servisa i da vidiš koliko je auto prešao (tj. prelazio godišnje) dok je bio u garanciji, šta mu je do sada rađeno… možda čak i da platiš da ga oni pregledaju (kad si već tamo) i da na osnovu toga izvučeš zaključke. Ako vlasnik odbije takvu proveru, zaobiđi taj auto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zvacu oba u ponedeljak, da ne smaram ljude nedeljom. Prvi primerak je kupljen nov u Srbiji, drugi nije. Drugi primerak ima dosta lose fotografije, pa ne mogu da procenim nista vise bez odlaska do vlasnika.
Pieces will never tell the whole story.
Drugi oglas kao da je izašao iz priručnika "kakve oglase izbegavati". Od ova dva ja ga ne bih ni gledao / zvao.
Zovi nedeljom, tada se ne radi i ljudi imaju više vremena.
Slazem se. Ne zelim da zvucim glupo, ali ako je sve kao sto je napisano ne razumem nizu cenu. Elem, drugi oglas otpisujem. Videcemo za prvi.
Pieces will never tell the whole story.
drugi oglas moze biti bas suprotno, covek stavio onako usputne slike kako se zatekao bez lickanja i sl. po fazonu bas me briga nije mi bitna ni hitna prodaja koga zanima zvace....ja bih mozda pre tako nesto pogledao nego neki ulickani uslikan u 100 fotki da privuce kupca koji mozda bas i nije dobar.jaksa napisao: 15 Okt 2023, 10:23 Drugi oglas kao da je izašao iz priručnika "kakve oglase izbegavati". Od ova dva ja ga ne bih ni gledao / zvao.
Vidi se da se bavis trgovinom, iskustvo 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Nije mi jasno sta nije u redu sa drugim oglasom.
Ne valja ništa - prljav unutra, neko smeće se vidi. Slikan na perionici, slike loše. Opis štur. Vlasnik sigurno nije prvi, možda uvoz pa prvi.
Ok, možda neko vozi qq i bole ga da se smara sa prodajom, ali 11-12k nisu male pare i ne treba ofrlje da se oglašava/opisuje itd.
Ok, možda neko vozi qq i bole ga da se smara sa prodajom, ali 11-12k nisu male pare i ne treba ofrlje da se oglašava/opisuje itd.
Drugi oglas odličan, vidi se da je vlasnik dao a ne (stručno namazani) preprodavac.
Snimci su amaterski a opis sasvim dovoljan, ima bitne elemente informacije o stanju auta.
Verovatno prvi i jedini vlasnik pošto garantuje kilometražu, a i još garažiran.
Auto vredi pogledati, a to oko pranja /čistoće pa to je par stotina dinara koje ionako posle kupovine treba uložiti...
Bitno je da auto u vlasništvu prodavca, preduslov kupovine (da je sve čisto pravno, proverljivo).
Snimci su amaterski a opis sasvim dovoljan, ima bitne elemente informacije o stanju auta.
Verovatno prvi i jedini vlasnik pošto garantuje kilometražu, a i još garažiran.
Auto vredi pogledati, a to oko pranja /čistoće pa to je par stotina dinara koje ionako posle kupovine treba uložiti...
Bitno je da auto u vlasništvu prodavca, preduslov kupovine (da je sve čisto pravno, proverljivo).
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Slazem se za drugi oglas da je mozda realniji id onih ulickanih. Ima ljudi koji prodaju auta jednom u 5 god, opale koju sliku, i to je to. Cesto takva auta budu bolja od onih ulickanih.
Mozes misliti nije cist unutra ne valja odmah.
To samo dokazuje na sta se kupci pale, ulickanost je najbitnija. Koliko god pricali da nije pran motor, dubinski pran, poliran vecini je to presudno.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Mozes misliti nije cist unutra ne valja odmah.
To samo dokazuje na sta se kupci pale, ulickanost je najbitnija. Koliko god pricali da nije pran motor, dubinski pran, poliran vecini je to presudno.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Malo ti izlazi iz budzeta ali pogledaj 2015.+ Hyundai Tucson. Dobar autic.
Sent from my SM-G998W using Tapatalk
Sent from my SM-G998W using Tapatalk
Svojevremeno je cale isao u NS (300km od nas) da gleda 2 auta, jedan je bio na placu ulickan i taj mu je bio prvi pik jer delovao stvano lepo na slikama a drugi imao 4 slike u oglasu isto iz uvoza ali onako oglas bez opisa i sl. i auto u stanju maltene kako je sisao sa slepra i taj mu je bio rezervna varijanta ali mu je covek lepo sve ispricao i opisao preko telefona, bio uvoz iz NL, oko 200k km pravih, naravno kupio je taj jer onaj ulickan u stvari bio nikakav uzivo, a sa tim kupljenim se vozio 5 godina bez i jednog problema. Kad je cale preminuo ja sam taj auto prodao i novi vlasnik ga je vozio jos 2 god sto ja znam isto bez problema.
Jbt, gledam i neverujem - ne pričam o ulickanosti i pranju motora nego o izboru i kvalitetu fotografija i o tome što lik ima komad nekog smeća (ambalaža, šta li je) kod naslona za ruke. Ali ok, svako gleda druge stvari.
"Verovatno prvi i jedini vlasnik..." to neću da nagadjam nego da mi bude jasno odmah, iz opisa.
"Verovatno prvi i jedini vlasnik..." to neću da nagadjam nego da mi bude jasno odmah, iz opisa.
Pa o tome i pricamo da fotka nije dokaz dobrog ili loseg auta kao ni to smece u autu, slikao covek kako se zatekao auto i bacio na oglas pa sad koga zanima taj ce da zove i gleda a nas koje ne zanima mozemo da palamudimo do sutra dal je ok ili ne. Ja bih licno zvao da me zanima i otisao da gledam ako mi prica preko tel deluje ok uz dodatne fotke naravno ako mi je daleko.
Inace meni se ovi QQ bas svidjaju, jedan od retkih vozila tog tipa koja bih pazario, prethodne gen. mi nisu bile nesto ali ove od 2015. pogotovo restyling mi se bas svidjaju.
Inace meni se ovi QQ bas svidjaju, jedan od retkih vozila tog tipa koja bih pazario, prethodne gen. mi nisu bile nesto ali ove od 2015. pogotovo restyling mi se bas svidjaju.
Poslednja izmena od OMP u 16 Okt 2023, 09:27, izmenjeno 1 put ukupno.