1/2 inca je 1.27. Ukupno je 1.27 a po strani 0.635cmsebekkg napisao:Moze 7.5 to je preko 1.2cm po strani tj 2.45 ukupno.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
1/2 inca je 1.27. Ukupno je 1.27 a po strani 0.635cmsebekkg napisao:Moze 7.5 to je preko 1.2cm po strani tj 2.45 ukupno.
Guma je 215mm na najsirem delu, nekad se to smatralo gazna povrsina, sada je to balon posto je efektivna sirina gazne povrsine obicno manja sem u nekim retkim izuzetcima. Felna se meri izmedju rubova felne, a tamo je i guma uza. Vecina tih sajtova idealnu gumu racuna sirinu felne plus jedan inc kako bi dobio dimenziju sa spoljnih strana felne jer ne zelimo strecovane gume (barem vecina).sebekkg napisao: 17 Okt 2023, 21:31 Cek malo 7.5x2.54 je 19.05, a guma je 215 tj 21.5
Ti si jos dobro prosao, za moje felge zele reci i pisi 500€ po komadu. A ja budala nasao sve 4 sa sve gumama i to nove za 1k evra, i dok se ja pokrenem otisle...Dare4x4 napisao: 17 Okt 2023, 19:47 Identične kakve su na autu koštaju 23.356din po komadu. Dali su ponudu za još par modela, među njima i čuvene Alcar Hybrid čelične, koje su u prethodnoj generaciji Tucsona kupili skoro svi. Iskreno meni se one ne sviđaju, tj ne idu mi uz dizajn auta. Ja sam sebi kupio identične kao fabričke i najviše sam za tu varijantu ili bar za neke koje su fabrički ugrađivane na neki auto. Ali ponuda na oglasima je za moj ukus jako loša. Kako novih tako i polovnih. Kontaktirao sam par firmi koje se bave felnama i gumama i samo je Kemoimpex odgovorio nekom ponudom koja nije ništa bolja od ovlašćenog. Zanimljivost je da je ovlašćeni juče poslao ponudu za gume i felne, gde su gume bile skuplje u proseku 4-5 hiljada po komadu nego Kemoimpex, da bi malopre na sajtu Kemoimpexa izašle cene skoro u dinar iste kao u ovlašćenom.![]()
![]()
Mislim da imam onaj iz lidla, možda jednom korišćen. Uz avensis sam dobio njegov fabrički pa mi je ovaj lidlov sad višak. Ako hoćeš sa kupiš javi se.pedja napisao: Još sam tada razmišljao da kupim onaj kompresor na upaljač, ali računah da ni ovu neću koristiti. Ali eto...