Koliko sam vidio jednostavnije je od C++ i Pythona, a jedno od trazenijih. Motiv zarada novca, ne unapredjenje poslovanja firme

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Jezici su laki ako imas dobru bazu za njih, ali ako je nemas onda su skoro nemoguci, plus da ponovom, jezici su samo osnova za dalji rad, nadogradnja je ono sto se placa... Malo mrzim poredjenja, ali to bi bilo kao kada bi rekao da si naucio da radis mehaniku sa alatima, ali sta tacno radis nemas pojma
 Jezici su laki ako imas dobru bazu za njih, ali ako je nemas onda su skoro nemoguci, plus da ponovom, jezici su samo osnova za dalji rad, nadogradnja je ono sto se placa... Malo mrzim poredjenja, ali to bi bilo kao kada bi rekao da si naucio da radis mehaniku sa alatima, ali sta tacno radis nemas pojma  ni kako ce ispasti... ali da zategnes sraf moze, ili da procitas neki parametar...
 ni kako ce ispasti... ali da zategnes sraf moze, ili da procitas neki parametar...

Zaboravio sam i kako se zvao taj jezik, bilo pre 20ak godina
 Zaboravio sam i kako se zvao taj jezik, bilo pre 20ak godina 
15 meseci kasnije - > sutra prvi radni dan u JTIhavijer napisao:Kakva je situacija za Japan Tobacco znate li nekog tamo?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk