Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
RAGNAROK!!!!

Ja vristim od smeha
Gledam Fifth gear, testiraju Panameru i CL63, i jednog trenutka ide prevod (panamera) "lako se prilagodjava u krivinama iako je terenac"

Gledam Fifth gear, testiraju Panameru i CL63, i jednog trenutka ide prevod (panamera) "lako se prilagodjava u krivinama iako je terenac"

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Evo ti sad!NexT napisao: I zasto me citiras u temi u kojoj se ne pojavljujem?
Ko te ne zna... Pa da li postoj tema u kojoj te nema?

Nego, kojim putem dolazis do prostate

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ma, sve dok je bolji od bibera, moz' biti i Lepi Mica 

Pre par sati me presrela pol. patrola u civilu sa civilnim vozilom. Da ne docaravam situaciju, ali malo je falilo da ga bas opepelim po gasu jer nisam znao da su drugovi milicajci u pitanju a situacija mi nije izgledala bas svakidasnja/cista.
No da se pohvalim odgovorom na pitanje (kakvo pitanje takav i odgovor), trajala je provera identiteta:
.
.
.
-Policajac: Cime se bavite?
-Ja: Studiram.
-Policajac: A auto?
-Ja: On ne studira.
.
.
.
To je vise refleksno izletelo iz mene u datoj situaciji i kada sam izgovorio samo sto nisam poceo da se smejem, a onda poceo da razmisljam "majmune ti bas hoces da petak vece provedes u pritvoru".
Posle je doticni policajac precizirao pitanje na koje sam dao odgovor koji je on ocekivao i pri prvom pitanju, tj. na koga se vodi auto.
No da se pohvalim odgovorom na pitanje (kakvo pitanje takav i odgovor), trajala je provera identiteta:
.
.
.
-Policajac: Cime se bavite?
-Ja: Studiram.
-Policajac: A auto?
-Ja: On ne studira.

.
.
.
To je vise refleksno izletelo iz mene u datoj situaciji i kada sam izgovorio samo sto nisam poceo da se smejem, a onda poceo da razmisljam "majmune ti bas hoces da petak vece provedes u pritvoru".
Posle je doticni policajac precizirao pitanje na koje sam dao odgovor koji je on ocekivao i pri prvom pitanju, tj. na koga se vodi auto.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

dobar dan drugariiii. ja stigao sa rtnja
jbg, mora danas da se radi

jbg, mora danas da se radi

posle kilometar golf je 4-5 duzina auta ispred, elasticnost ista... jedino stotku zbog prenosa uhvati nesto brze. ne bih rekao da bi bas ostao bez daha da je seo u to sto je zacin svake teme na ovom forumumr.Big napisao:To ti je taj faktor iznenadjenja, tj navikao si se na tvoj 1.4, pa ti je bilo WOW...
Zamisli da posle tog Akorda sedneš u remapirani TDI![]()
Delimična ilustracija...