Pomoć na putu
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Pomoć na putu
Pa hit, imao alternator na kecu a ne ume da ga zameni…
Boringly average, but also perfect for school run mums
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pomoć na putu
Jbg 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Tog keca sam vozio do 2007, i već tih godina su rezervni delovi bili katastrofalnog kvaliteta. Većina toga što sam nabrojao nije trajalo ni godinu dana, zato sam uvek i imao rezerve u gepeku. Doduše, bar je sve bilo prejeftino. Nije ni bilo opcije da platiš više za bolji kvalitet. Sad očekujem da kvalitet može da bude samo još gori.
Jooj kada se setim kraja 90 i rezevni delovi za golfa I. Nista nije trajalo duze od par hiljada kilometara ili par meseci. Kao da su ih od mesinga oravili. Pumpa za benzin delovi karburatora i sl.. Nocna mora, a kvalitetnije ne mozes da kupis… A tek farbanje sredinom 90… Jos imam nocne more od tada…
Ma pratim ja ovog dečka, nije da se ne razume oko Zastave. Nego, sam se zeznuo što je terao dalje sa lampicom koja svetli i na kraju ostao bez struje skroz. Bolje da ga je sam zamenio odmah tokom dana. Ali ova organizacija pomoći na putu stvarno je katastrofalna bila. Očekivao je da će mu bar napuniti akumulator, a ni to nisu uradili iako je dva dana auto stajao na nekom depou šlep službe.
Inače pre možda desetak godina bile su na internetu slike nekog Yuga In kojim su muž, žena i devojčica obišli sličan krug po Evropi.
Inače pre možda desetak godina bile su na internetu slike nekog Yuga In kojim su muž, žena i devojčica obišli sličan krug po Evropi.
Pa po Evropi gde su idealni putevi i uopšte uslovi vožnje i gde nema oštre klime (uz retke izuzetke) gotovo svaki auto do 50 godina starosti koji je iole održavan bez problema može da prošparta Evropu uzduž i popreko.
Gde god da kreneš unutar Evrope je svuda manje od 5,000km u jednom pravcu....
Kec može da se vozi i bez alternatora ako je karburatorski i pogotovu ako je sa platinama....nema nikakve elektronike. Samo da se ne pale svetla i grejanje.
Pa to je auto iz 60tih/ranih 70tih konstrukcijskkih, veoma jednostavan i prost za bilo kakvu popravku bilo čega i na sred puta uz minimalni alat i neko prosto opšte tehničko znanje.
Išla nekada ekipa sa kečevima i na Kilimandžaro, a najveći problem su bile gume.
Gde god da kreneš unutar Evrope je svuda manje od 5,000km u jednom pravcu....
Kec može da se vozi i bez alternatora ako je karburatorski i pogotovu ako je sa platinama....nema nikakve elektronike. Samo da se ne pale svetla i grejanje.
Pa to je auto iz 60tih/ranih 70tih konstrukcijskkih, veoma jednostavan i prost za bilo kakvu popravku bilo čega i na sred puta uz minimalni alat i neko prosto opšte tehničko znanje.
Išla nekada ekipa sa kečevima i na Kilimandžaro, a najveći problem su bile gume.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pomoć na putu
Zastavina vozila može bez problema da vozi samo onaj ko ume da ih popravlja (a uglavnom to i nauči posle nekog vremena). Ali bukvalno je tako. I moraš imati alat i nešto delova uvek u gepeku.
A Zastava (pogotovu 101) nije ništa drugo do Fiat, a Fiat nije ništa drugo do VW (Golf itd) ili Reno ili Tojota ili ....
Sva vozila iz jedne epohe su kao jaje jajetu što se tiče popravki, danas uz internet gde je sve dostupno od informacija.
Problem mogu biti brzina dostupnosti i cena delova ali ako se ima već deo 10 prstiju i funkcionalna pismenost je dovoljan uslov za tako proste automobile.
Sva vozila iz jedne epohe su kao jaje jajetu što se tiče popravki, danas uz internet gde je sve dostupno od informacija.
Problem mogu biti brzina dostupnosti i cena delova ali ako se ima već deo 10 prstiju i funkcionalna pismenost je dovoljan uslov za tako proste automobile.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Trenutno akcija 20% za Atlas. Čini mi se on sad kao najbolja opcija od svih pomoći na putu.
Uzeo sebi nacionalni paket za 3200 dinara umesto 4000.
Mana im jeste što se zasebno uzima za Evropu i zasebno za Srbiju, ali svako odabere šta mu treba, pa da je miran. Ne obećavaju "bajke" kao što je ranije VOZZI - da je nebitno u kom si autu i slično, al baš zato se čini OK.
Mana im jeste što se zasebno uzima za Evropu i zasebno za Srbiju, ali svako odabere šta mu treba, pa da je miran. Ne obećavaju "bajke" kao što je ranije VOZZI - da je nebitno u kom si autu i slično, al baš zato se čini OK.
AMSS akcija 2100 dinara do nedelje.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pomoć na putu
Jel ovaj guma paket vazi samo u SRB?
Opis je krajnje dvosmislen
Opis je krajnje dvosmislen
Ok jest jedinstven na nasem trzistu al ne kazu gde vazi? Mada sigurno bi se pohvalili time da vazi i van zemlje.Guma paket je jedinstveni paket pomoći na putu na tržištu Srbije
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
To je moj resor
...samo u Srbiji važi.

- Lanmi206sw
- Pridružio se: 21 Mar 2021, 23:43
- Garaža: Peugeot
Gazu napisao: 24 Nov 2023, 20:35 Trenutno akcija 20% za Atlas. Čini mi se on sad kao najbolja opcija od svih pomoći na putu.
Atlas ima i Internacionalni Plus tu imaš spojeno i Srbiju i Evropu... Po mom mišljenju najbolja opcija
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam što Vozzi obećava bajke? Pitaju koje je vozilo, ali ne prave problem ako nije ono koje je upisano u aplikaciji. Bar je tako bilo u mom slučaju.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Krenula je neka negativna kampanja na forumu koja se tiče Vozzi-ja, kao da su uradili ne znam ni ja šta.
Ni tada nisam u potpunosti razumeo, ali dobro.
Ni tada nisam u potpunosti razumeo, ali dobro.