Stvarno su mediji danas u 90% slucajeva okrenuti senzacionalizmu....

Uh, dobro je, moze slanina i prsuta... vec sam pomislio da ce biti neka "open minded" ponuda.Rakhil napisao:necu da ti nudim pare posto nece vredeti nista u postapokalipticnom periodu, ali imam odlicne slanine i prsute
Texonja napisao:Uh, dobro je, moze slanina i prsuta... vec sam pomislio da ce biti neka "open minded" ponuda.Rakhil napisao:necu da ti nudim pare posto nece vredeti nista u postapokalipticnom periodu, ali imam odlicne slanine i prsute![]()
Slucajno bas danas idem na Rtanj nekim poslom. Ono, nije da mi je frka od smaka sveta, nego moram da se vidim sa nekim poslovnim partnerima koji svoj svemirski brod uvek tamo prizemlje. Otvore kupolu iznad piramide u planini, pa parkiraju unutra, da im ne maknu znak TDI sa shuttle-a.
Ipak, ne odustaju svi.
- Sačekajte do zore 22. (decembra); tada će Maje progovoriti - poručila je iz Gvatemale dobitnica Nobelove nagrade za mir Rigoberta Menču.
Meksički Nacionalni institut za antropologiju i istoriju nagovestio je da istorijski proračuni sinhronizovanje majanskog i zapadnog kalendara odstupaju nekoliko dana i da bi se majanski ciklus mogao završiti tek u nedelju.
E ludi steRakhil napisao:Da vozi X5 ili skuplje, pa i da porazmislim o open-minded ponudama; sa X3 ce morati da se zadovolji sa suhomesnatim proizvodima