2020 Hyundai Tucson
Re: 2020 Hyundai Tucson
Drugar gleda sad sa5 li bi uzimao neki x3 f25 ili mozda sportage nov ili skoro nov. Gledasmo tucson, mnogo je skuplji, a zanimljivo da kia nema parking senzore kao serijsku opremu. Bože me sačuvaj. Sa onakvom pozicijom farova i štopaljki mislim da je žešća navlakuša.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Ni prvi sledeći, tek u paketu od nekih 2500-3000e. Mislim da je to treci po redu.
Za najnovijeg Tuscon-a stvarno nemam nekih iskusyva, osim što sam pogledao isti u salonu/sajmu. Nije me oduševio, dizajn mi se nikako ne sviđa - po meni je prethodni daleko bolji spolja.
Ali eto kolega je išo da menja negov 3008 za novog Tucson-a (staro za novo) i nije završio proces, žali se da je izolacija lošija u odnosu na njegov 3008 (iz 2018e). Tako da treba i to proveriti, ako neko prelazi dosta na auto-putu onda je bitna stavka
Ali eto kolega je išo da menja negov 3008 za novog Tucson-a (staro za novo) i nije završio proces, žali se da je izolacija lošija u odnosu na njegov 3008 (iz 2018e). Tako da treba i to proveriti, ako neko prelazi dosta na auto-putu onda je bitna stavka
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Meni se dizajn Tucsona baš sviđa, dok mi Kia Sportage nije nešto legla. Jedino su mi čudni zadnji migavci kada rade kod Tucsona, skroz su dole u braniku na mestu gde su inače maglenke. No lep auto ali mi je bio solidno preko budžeta plus previše se dugo moralo čekati. Sad sa vremenske distance od 6 i više meseci vidim da sam baš dobro prošao sa Kadjarom, odnosno kada se uzme u obzir motor, oprema i cena. A i isto lep i prostran auto, egal sa Tucsonom i Sportage.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Našao na netu neke info da 1.6 ima problema sa GPF, pa i da Hyundai sprema rešenje (software update najverovatnije).
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Svi valjda, 2021/22
Npr https://www.hyundai-forums.com/threads/ ... ol.686399/
https://www.tucsonforums.co.uk/viewtopic.php?t=213
Nije da sam se bavio time, kažem čuo sam negde da se sprema neko rešenje, pa rekoh da podelim.
Da ne spamujem temu koju je pegaz otvorio o svom autu, ali sam već par puta primetio ovo
Šta je fora sa onako nisko postavljenim migavcima nazad?
Kada stojiš iza Tucsona, ako priđeš malo bliže (čak ne suviše blizu, nego na neku normalnu razadljinu za gradsku vožnju), uopšte ne vidiš da mu je upaljen migavac nazad.
Nije mi jasna logika da ga spuste toliko nisko, ali možda ima neki pametan razlog.

Šta je fora sa onako nisko postavljenim migavcima nazad?
Kada stojiš iza Tucsona, ako priđeš malo bliže (čak ne suviše blizu, nego na neku normalnu razadljinu za gradsku vožnju), uopšte ne vidiš da mu je upaljen migavac nazad.
Nije mi jasna logika da ga spuste toliko nisko, ali možda ima neki pametan razlog.
- pegazbre
- Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
- Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp
Nema pametnog razloga a mislim da je i Kia Sportage prethodne generacije isto imala nisko postavljene zmigavce na tako niskom mestu.
Ako si tako blizu autu da ne vidis zmigavce, jedino se mogu delimicno skontati kad rade na retrovizorima ali generalno jako lose resenje sto se tice bezbednosti. Posto imam ovaj auto, upravo sam bio u takvoj situaciji tj iza novog Tucsona-a, zmigavci se ne vide jer sam bio blizu u kolini ali sam znajuci za problem bacio pogled na retrovizore kad sam skontao da vozac koci izpred mene zbog necega i skontao da skrece. Jako nezgodno...
Ako si tako blizu autu da ne vidis zmigavce, jedino se mogu delimicno skontati kad rade na retrovizorima ali generalno jako lose resenje sto se tice bezbednosti. Posto imam ovaj auto, upravo sam bio u takvoj situaciji tj iza novog Tucsona-a, zmigavci se ne vide jer sam bio blizu u kolini ali sam znajuci za problem bacio pogled na retrovizore kad sam skontao da vozac koci izpred mene zbog necega i skontao da skrece. Jako nezgodno...
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Razlog je da se stvori jedinstvo dizajna izmedju prednjih maglenki i zadnjih migavaca.
Na istoj vizuelnoj udaljenosti od zemlje...
Stop svetla i pozicija su moderna i tanka,a da bi se to dobilo,moralo se "nesto" spustiti dole.
Tako kazu diaznjeri kia- hyundai grupacije,jos od predgodnog modela.....
Na istoj vizuelnoj udaljenosti od zemlje...
Stop svetla i pozicija su moderna i tanka,a da bi se to dobilo,moralo se "nesto" spustiti dole.
Tako kazu diaznjeri kia- hyundai grupacije,jos od predgodnog modela.....
Jedu fekalije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Iznutra nov, spolja sadašnji N-line.