Zbog te extra zone tu u centru je sad lakse naci parking, bar iz mog iskustva od prethodnih par puta kad sam isao tu. Ali je opet nezgodno ako ides na dorucak/kafu sto traje duze od sat vremena.. :/
Ja se zajebao tako i stao u Narodnih heroja kod Pupinove palate i redovno uplatio dva sata crvene zone, sat po sat. I dodjem posle sat i po i vidim kazna, trebalo mi je 15min da skontam o čemu se radi. I odem odmah u Parking servis i žena mi stornira kad je videla da sam stvarno uplatio parking, al nisam znao da smem samo sat vremena u toj ekstra zoni.
Ovo je kod Futoške pijace, i tu levo od Butika Sveća ima ulaz u neko dvorištance kuda se povremeno provlače automobili. Što je još nekako i razumljivo, stvarno, kako ljudi da uđu. Al ova s Microm baš nije morala da se prepreči ženi u kolicima. Možda se u tome našla i zbog svoje nespretnosti.
Našao u Slaviji 880 komad i odlični su sem što ne videh imaju onaj glupavi osigurač kao igla pa mora kroz dve rupice da se provuče pa tek da se zaključa pa ugradnja bi polu uspešna.
Kada se prolepša vreme ganjaću prolaz kroz drugu rupicu. Sećam se da sam se zezao sa tim kada sam ugrađivao amortizere haube na corsaji B.
Jel možete da preporučite nekog u NS i okolini za poliranje farova? Bitno mi je da se ne čeka 3 nedelje na termin, i naravno da ste bili zadovoljni s njim ili znate nekoga ko je bio zadovoljan