Cena servisa
Re: Cena servisa
Bros auto - 65k rsd servis DSG menjača (zamena ulja i filtera) i mali servis (ulje i filtera ulja, na prošlom servisu početkom godine zamenjeni svi filteri)
Arteon 2.0TDi '20
Zakazano za ponedeljak...
Arteon 2.0TDi '20
Pošto za Hondu ovlašćeni Deltin servis u Beogradu za svaki treći redovan servis odobrava popust od 50%, mene su tri redovna godišnja servisa za Hondu CR-V došla ukupno 378 evra.
Tačnije, prva dva godišnja servisa ( 2021. i 2022. ) su bila po 145 evra, dok su ove godine digli cene, pa je ove godine redovan servis sa 50% popusta plaćen 88 evra.
Ali, generalno posmatrano, cene redovnih servisa su im niže u odnosu na ono što u ovlašćenim servisima u BGD plaćamo za službenu Škodu i Toyotu.
Tačnije, prva dva godišnja servisa ( 2021. i 2022. ) su bila po 145 evra, dok su ove godine digli cene, pa je ove godine redovan servis sa 50% popusta plaćen 88 evra.
Ali, generalno posmatrano, cene redovnih servisa su im niže u odnosu na ono što u ovlašćenim servisima u BGD plaćamo za službenu Škodu i Toyotu.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ja dobio u Porsche-u juce ponudu za isto to+svi filteri+kociona tecnost+ciscenje panorame i odvoda 71k. Passat 2.0TDI 2017.Dzona napisao:Bros auto - 65k rsd servis DSG menjača (zamena ulja i filtera) i mali servis (ulje i filtera ulja, na prošlom servisu početkom godine zamenjeni svi filteri)
Arteon 2.0TDi '20
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imaju posebne cene za drugačija vozila (koja su suštinski ista)
za vozila koja su starija od 4 ili 5godina plus daju dodatni popust. Neverovatno, ali istinito
Hteo sam da servisiram menjač u Jagodini, ali ne idem skoro tamo i ne gubi mi se ceo dan na to.
Ovo ću odraditi sada ovde, jer želim da to što pre odradim jer je auto skoro na 130k km, a za sledeći servis raspitaćemo se na drugom mestu

Hteo sam da servisiram menjač u Jagodini, ali ne idem skoro tamo i ne gubi mi se ceo dan na to.
Ovo ću odraditi sada ovde, jer želim da to što pre odradim jer je auto skoro na 130k km, a za sledeći servis raspitaćemo se na drugom mestu
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Moguce je da imas skuplju ponudu zato sto ti je auto u garanciji. Ja mislim da imam 20% na sve zato sto je izasao iz garancije.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Ja sam radio servis pre pola godine na S-tronicu, 5 god star auto, 240 EUR u ovlašćenom. Inače radi se na 60kkm.Dzona napisao:Bros auto - 65k rsd servis DSG menjača (zamena ulja i filtera) i mali servis (ulje i filtera ulja, na prošlom servisu početkom godine zamenjeni svi filteri)
Arteon 2.0TDi '20
Verovatno ti je auto već izvan garancije ili će uskoro, ja bih mali servis van ovlašćenog.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Nije u garanciji, garancija na zapadu je valjda 2god za vozila. Ali kako su mi rekli, daju veći popust za vozila koja su preko 4god.
Slikaću vam kasnije predračun /ponudu, jer mi je u autu
Slikaću vam kasnije predračun /ponudu, jer mi je u autu
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Znam, 2 godine je fabrička ali obično ljudi dokupe još 2 produžene.
Kako god, razumeo bih ovlašćeni za menjač što je možda malo zahtevnije, ali za običan mali servis stvarno ne vidim potrebu. Oko 100 EUR je sa Mann filterima i uljem izvan ovlašćenog.
Kako god, razumeo bih ovlašćeni za menjač što je možda malo zahtevnije, ali za običan mali servis stvarno ne vidim potrebu. Oko 100 EUR je sa Mann filterima i uljem izvan ovlašćenog.
- jovanvuk
- Pridružio se: 08 Feb 2015, 23:30
- Garaža: Q5 40TDi Quattro, Meredes A klasa W169
- Kontakt:

Sent from my iPhone using Tapatalk
9521 dinar radni -norma sat.
I Nemci bi pozavideli ovakvim cenama rada.

I Nemci bi pozavideli ovakvim cenama rada.
Zašto faktura nije na srpskom jeziku?
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Daj da vidimo kako izgleda taj filter kabine od 100€.
Radni sat da ne komentarišem. 13500€ zarade mesečno po jednom majstoru. Ajde nek je 70% opterećen, do je 10k€.
@Skipper , i to.
Radni sat da ne komentarišem. 13500€ zarade mesečno po jednom majstoru. Ajde nek je 70% opterećen, do je 10k€.
@Skipper , i to.

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ja bih rekao malo teže za 100e,(ima 3 tipa Mann filtera za kabinu), ali svakako nije mnogo daleko od te cifre.123456 napisao:Znam, 2 godine je fabrička ali obično ljudi dokupe još 2 produžene.
Povezano sa ovim što pita @Nidza, za Audi A5 je filter koji je u ovlašćenom oko 100e, u slobodnoj prodaji oko 50e, a u pitanju je Mann FP serije ili ekvivalentan Knecht.
Mann FP 31 003, eto taj filter košta oko 100e u ovlašćenom.
Čemu toliko skup filter? Pa i kad si van auta ti udišeš neprečišćen vazduh
Mislim da je dovoljno da u ventilaciju ne ulazi prašina, a to manje više svaki filter obezbeđuje. I da menjaš dva puta godišnje jeftiniji filter opet je bolje.

Mislim da je dovoljno da u ventilaciju ne ulazi prašina, a to manje više svaki filter obezbeđuje. I da menjaš dva puta godišnje jeftiniji filter opet je bolje.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
E pa sad, čemu, to je druga priča... 
Svakako, kada je zdravlje u pitanju, nije greška kada se uzima što bolji filter.
Razlika kod na primer filtriranja izduvnih gasova može biti velika.
Moj akcenat je bio na to, da se "isti" filter može kupiti i u slobodnoj prodaji, a ni onda nije jeftin.

Svakako, kada je zdravlje u pitanju, nije greška kada se uzima što bolji filter.
Razlika kod na primer filtriranja izduvnih gasova može biti velika.
Moj akcenat je bio na to, da se "isti" filter može kupiti i u slobodnoj prodaji, a ni onda nije jeftin.