sebekkg napisao:I polako sa takvim recim. Nemoj biti bezobrazan prihvati nekad i salu.
Pa sad vec neznam ko je bezobrazan?
Salu prihvatam ali zajebavanje u fazonu "kupi drugo ako ti najbolje ne odgovara", NE.
To kad cu i sta cu da kupim je moja licna stvar a drugi deo mog posta nemoras da shvatis licno jer se odnosio na ovu temu.
Protiv vas dvojice (kao ni protiv bilo koga drugog ovde) nemam apsolutno nista licno, Podvarka sam i upoznao i stekao sam utisak da je OK lik ali nam se misljenja u ovoj temi nikako ne poklapaju sto vama jako smeta a mene zabole. Zato sam rekao da ignorisete moje postove u ovoj temi (nisam naglasio ali eto sad naglasavam) ako vas toliko pogadjaju.
Heineken napisao:Floyd kupuj pa da preneses utiske iz prve ruke..

Ovih dana sam odgledao dosta testova i svi hvale odlican rad WP8..
Ko da moje misljenje u ovoj temi nesto vredi

Salu na stranu, necu se jos zaletati ali ako imas priliku svrati u nekoj radnji i isprobaj ga...verujem da ces biti odusevljen
@Heroj
Mnogo je kvalitetnije projektvan sistem od starta i zato ga porede sa iOS-om.
Kako ce se pokazati u eksploataciji ostaje da se vidi ali za sad nemam apsolutno nikakvu zamerku...sve radi tecno i trenutno, nema lagovanja kao kod Androida (ok, cuo sam da je JB zahvaljujuci "Project Butter-u" dosta popravljen po tom pitanju).
Za sad su sve manje-vise poznate aplikacije dostupne za WP8 a verujem da ce ih biti i vise.
IPhone 5 sam razmisljao da uzmem ali me nerviraju neke stvari o kojima necu ovde.