Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Kako da podesim telefon (android) da mi linkove sa polovnih automobila ne otvara u browseru već u aplikaciji?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Odeš u Podešavanja / Aplikacije / Izaberite podrazumevane aplikacije / Otvaranje linkova (na dnu) / nađi Polovni automobili
Iako je odabrano da se otvaraju podržani linkovi, klikni na Podržane veb adrese i uključi www.polovni...
TapaT
Iako je odabrano da se otvaraju podržani linkovi, klikni na Podržane veb adrese i uključi www.polovni...
TapaT
Neće ni tako...

Što je najgore ovo me je mučilo pre nekih 5 god na prethodnom telefonu i nisam uspeo rešiti u okviru standardnih podešavanja već sam morao skinuti neku aplikaciju i u njoj odraditi par koraka ali sam skroz zaboravio šta i kako.

Što je najgore ovo me je mučilo pre nekih 5 god na prethodnom telefonu i nisam uspeo rešiti u okviru standardnih podešavanja već sam morao skinuti neku aplikaciju i u njoj odraditi par koraka ali sam skroz zaboravio šta i kako.
Mobilne telekomunikacije
Jel ti se to otvaranje linkova desava u svim aplikacijama ili samo nekim? Na ajfonu u nekim mora da se klikne open in external browser.
Meni klik na link otvara oglas u aplikaciji ali me više nervira što kada kliknem na back dugme vraća me na početni ekran umesto tamo gde sam kliknuo na link (browser, tapatalk, viber/wa...).
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Ranije bio slučaj i sa pa i sa yt a sad sad samo sa pa.
Sad gledam, npr yt ima već neke predefinisane linkove i još stoji ask every time a on u praksi ni ne pita već otvara u apk.

Sad gledam, npr yt ima već neke predefinisane linkove i još stoji ask every time a on u praksi ni ne pita već otvara u apk.

PA imaju i onu PWA verziju, možda je tu zbun?
Probaj bez www. Samo polovniautomobili.com
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Nemam opciju da unosim/menjam ručno te linkove,bar ne da ja znam.
Kupio sam danas A1 prepaid karticu pošto još nema struje u selu i ne radi Yettel danima... Međutim, ne mogu da se ulogujem na A1 aplikaciju ni preko broja, ni preko maila. Napravio sam nalog ali deo sa potrošnjom i kreditom ne mogu da vidim. Online dopuna radi. Zvao sam korisnički, niko se ne javlja "usled povćanog broja poziva". Da li vama radi aplkacija? Isto, kad pozovem neki broj, na ekranu mi napiše da je aktivno uslovno preusmeravanje. Ušao sam u podešavanja poziva i aktivno je preusmeravanje kad je nedostupan i kad je zauzet. Nikako neće da se isključi. Da li neko ima rešenj za ove probleme?
Kao novog A1 korisnika, ovakav doček me baš odbija od pomisli da eventualno pređem kod njih trajno. Yettel kad radi, on zaista savršeno radi. Ali zbog čestih nestanaka struje često nema ni mreže
Kao novog A1 korisnika, ovakav doček me baš odbija od pomisli da eventualno pređem kod njih trajno. Yettel kad radi, on zaista savršeno radi. Ali zbog čestih nestanaka struje često nema ni mreže

Sad sam osvežio aplikaciju, radi mi.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Vidi da li je uključena govorna pošta, na nju se preusmerava uslovno.
Isključi.
Ne znam za prepaid ali na postpaidu aplikacija radi, kompletno sve funkcije.
Ako si danas kupio prvi put njihov broj, rekao bih da je potrebno 24 sata da sačekaš da se sinhronizuje biling sa korisničkom bazom pa da se pojave podaci o potrošnji.
Isključi.
Ne znam za prepaid ali na postpaidu aplikacija radi, kompletno sve funkcije.
Ako si danas kupio prvi put njihov broj, rekao bih da je potrebno 24 sata da sačekaš da se sinhronizuje biling sa korisničkom bazom pa da se pojave podaci o potrošnji.
Ma svakako moram da sačekam nego mi to malo neobično. Što ne bih mogao odmah da vidim šta imam od saobraćaja i kredita...
Takođe, prilikom aktivacije kartice stigla mi je poruka da sam dobio neki Plan 400 ili tako nešto besplatno, što uključuje neki besplatni saobraćaj koji inače košta 400din, i da slanjem nekog koda mogu to da dupliram za 199din. Dopunio sam kredit i poslao to što treba ali umesto dupliranja dobio sam nešto bzv.
Takođe, prilikom aktivacije kartice stigla mi je poruka da sam dobio neki Plan 400 ili tako nešto besplatno, što uključuje neki besplatni saobraćaj koji inače košta 400din, i da slanjem nekog koda mogu to da dupliram za 199din. Dopunio sam kredit i poslao to što treba ali umesto dupliranja dobio sam nešto bzv.

Yettel baš krenuo u kampanju protiv nas na Pripejdu.
Jutros me zove neka operaterka, prvo krenula izokola kao kako ste zadovoljni našom mrežom itd (odg zadovoljan sam), da li koristite neke od sedmodnevnih promocija (ne koristim), da li vodite neku evidenciju koliko često dopunjujete broj (ne vodim), da li koristite neke aplikacije za internet (koristim viber), da li bi ste bili zainteresovani za 15gb mesečno za prelazak na postpaid (nisam zainteresovan), imali bi ste internet za bilo koje aplikacije (ne treba hvala), niste čuli ni cenu koju bi vam dali, u svakom slučaju pozovite nas ako se predomislite.
Posle toga "grebem" plavi petak, daju mi 6 meseci po 1 din za prelazak na Postpaid
. Znači baš im gori pod nogama, mada i ja sam bezobrazan, dopunim se jednom u 2 meseca za 200 din. Veća im je šteta nego korist od mene
Edit: Ali operaterka je odglumila maestralno. Nije onaj tipični anketar koji danas pozove 1000 ljudi, već je govorila jako emotivno. U jednom trenutku sam pomislio da će reći, molim te pomozi ako ne pređeš na postpaid otpustiće me i moje 5-oro dece će gladovati.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Jutros me zove neka operaterka, prvo krenula izokola kao kako ste zadovoljni našom mrežom itd (odg zadovoljan sam), da li koristite neke od sedmodnevnih promocija (ne koristim), da li vodite neku evidenciju koliko često dopunjujete broj (ne vodim), da li koristite neke aplikacije za internet (koristim viber), da li bi ste bili zainteresovani za 15gb mesečno za prelazak na postpaid (nisam zainteresovan), imali bi ste internet za bilo koje aplikacije (ne treba hvala), niste čuli ni cenu koju bi vam dali, u svakom slučaju pozovite nas ako se predomislite.
Posle toga "grebem" plavi petak, daju mi 6 meseci po 1 din za prelazak na Postpaid

Edit: Ali operaterka je odglumila maestralno. Nije onaj tipični anketar koji danas pozove 1000 ljudi, već je govorila jako emotivno. U jednom trenutku sam pomislio da će reći, molim te pomozi ako ne pređeš na postpaid otpustiće me i moje 5-oro dece će gladovati.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Realno i sta ce ti onda mobilni ako 200 din koristis 2 meseca??? koliko je sad cena 1min razgovora vrv preko 10din tako da nemas vrv ni 20min razgovora, to se cas potrosi, jel pricas sa nekim uopste ili samo kad tebe zovuA170T napisao: 01 Dec 2023, 12:47 Znači baš im gori pod nogama, mada i ja sam bezobrazan, dopunim se jednom u 2 meseca za 200 din. Veća im je šteta nego korist od mene

ja ne trosim mnogo postpejd mozda do 300min mesecno na privatnom i toliko na sluzbenom ali pripejd stvarno u danasnje vreme mi jedino ima smisla kod dece