Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Pa realno sto manje minuta price imas smatram da je to veci uspeh. Ja mogu da se pohvalim sa jako malo minuta al zato screen time katastrofa.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja bi vala presao na pripejd da mogu, mslo mi je dojadilo da sam non stop dostupan 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Za komunikaciju sa sestrom i rodbinom koristim Viber/FB messenger (klasični chat i video pozivi) što mu dođe 50 din mesečno kao neka odabrana aplikacija sa 10gb podataka. Ja lično ne zovem maltene nikog, i ostatak od tih 200 din se ponište nakon 2 meseca što je kod njih vremenski maksimalno trajanje jedne dopune, ali to je već bezobrazluk za sebe. Od ljudi koji mene zovu, zove me otac kada mu je nešto potrebno ili da proveri na kom sam delu planete trenutno, i kada nešto poručim preko kurira. Ne volim da sam pod bilo kakvim ugovorima o plaćanju nečega na mesečnom nivou, pogotovu kod mobilnih operatera.OMP napisao:Realno i sta ce ti onda mobilni ako 200 din koristis 2 meseca??? koliko je sad cena 1min razgovora vrv preko 10din tako da nemas vrv ni 20min razgovora, to se cas potrosi, jel pricas sa nekim uopste ili samo kad tebe zovuA170T napisao: 01 Dec 2023, 12:47 Znači baš im gori pod nogama, mada i ja sam bezobrazan, dopunim se jednom u 2 meseca za 200 din. Veća im je šteta nego korist od mene![]()
ja ne trosim mnogo postpejd mozda do 300min mesecno na privatnom i toliko na sluzbenom ali pripejd stvarno u danasnje vreme mi jedino ima smisla kod dece
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ne kazem da je pohvalno ko dugo prica, vec da ne bih zeleo vise da razmisljam o kreditu dal ga imam kad mi treba da obavim neki razgovor....u firmi gde radim pojedini ne ispustaju telefon iz ruke ono kad treba da ih dobijem to je lutrija stalno zauzeti, ali prosto takav je posao a privatno opet obrni okreni potrose se 200-300min mesecno, minut-dva ovde one pojede to cas, imam par drugara sa kojima se tako cujem pa razgovori nisu ispod pola sata neretko i preko sat, retko se vidjamo a i cujemo pa kad se cujemo potraje, licno ne volim viber, whatsapp za razgovore to samo kad je neko u inostranstvu i za poruke koristim.
To sto na pripejdu krate dopunu mesecno je logicno jer nemaju koristi od takvih korisnika koji dopunjavaju u par meseci pa traze nacin da ih primoraju da svakog meseca uplate ili predju na postpeid. Inace sve te mreze su lopovske, svi gledaju gde da te zajebu i kako da te navuku.
To sto na pripejdu krate dopunu mesecno je logicno jer nemaju koristi od takvih korisnika koji dopunjavaju u par meseci pa traze nacin da ih primoraju da svakog meseca uplate ili predju na postpeid. Inace sve te mreze su lopovske, svi gledaju gde da te zajebu i kako da te navuku.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja ne smem ni da pogledam koliko razgovora imam. Uglavnom posao...
TapaT
TapaT
Naravno, ima to velikih prednosti. Sloboda da nekog zoveš bez razmišljanja da li imaš kredita, ili koliko je kredita ostalo nakon poziva. Takođe je super kada si van grada i ne moraš da odlaziš mesta gde je besplatan wifi, već imaš internet svuda sa sobom.OMP napisao:Ne kazem da je pohvalno ko dugo prica, vec da ne bih zeleo vise da razmisljam o kreditu dal ga imam kad mi treba da obavim neki razgovor....u firmi gde radim pojedini ne ispustaju telefon iz ruke ono kad treba da ih dobijem to je lutrija stalno zauzeti, ali prosto takav je posao a privatno opet obrni okreni potrose se 200-300min mesecno, minut-dva ovde one pojede to cas, imam par drugara sa kojima se tako cujem pa razgovori nisu ispod pola sata neretko i preko sat, retko se vidjamo a i cujemo pa kad se cujemo potraje, licno ne volim viber, whatsapp za razgovore to samo kad je neko u inostranstvu i za poruke koristim.
Ne želim da se bilo ko nađe uvređenim, ali ne želim da budem deo mašinerije modernog načina života gde pola mesečnih prihoda ode na raznorazna dugovanja. Pod time mislim da ne želim da kao porodica budemo opterećeni ratama za bilo kakve kredite, ratama za skupe telefone kod operatera, uopšteno pozajmice bilo kakve vrste... Pod ugovorom sam jedino za TV i internet i to je to.
Radije živimo skromnije, ali bez kalkulacija još koliko treba nešto plaćati i sl...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Šta će mu mobilni? Ako ništa drugo, za ne daj bože... Da ga nadju ako ga zaveje, da zove hitnu, vatrogasce, policiju... jbt, jel realno da ovo pišemo...
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk
To je originalno i bila svrha telefona, da kontaktiraš rodbinu tipa jednom mesečno ili da pozoveš autobusku. Sada ljudi imaju po 689 kontakta u imeniku, svako na ulici drobi u telefon 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Izvini molim te, 559. Morao sam da pogledam. Bio sam uveren da ih je više, bliže 1000. I napamet znam do 5 brojeva najviše, ako i toliko.
Nekad smo znali ceo telefonski imenik napamet.
Nekad smo znali ceo telefonski imenik napamet.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
936, nikada ne bih rekao...
TapaT
TapaT
Uh, 1020, mislio sam da je dosta manje.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Vidi se da ste poslovni. Ja 309 

675... ko kubikaza nekog Fiatovog auta...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Meni piše 440 kontakata, ali na prvu loptu vidim da tu ima i mailova sa kojima sam razmenio po jedan mejl, sigurno bi bar pola moglo da se pobriše.