Dobro veče
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Dobro veče
Uvek ima šta da se kaže.
Koliko ima vajde od toga, druga je stvar..
Išao sam na proteste, ove poslednje, a prvi mi je bio u 1 srednje, 9 mart. Kao i svaki posle toga. Pričam, polemisem, ubedjujem koga mogu i borim se ono što smatram da je ispravno.. Ako sam uticao na 1 osobu i nešto promenio, i to je uspeh.
Imam decu i gade mi se gde odrastaju. Ne mogu da kažem savest mi je mirna, jer uvek moze vise, ali ni meni ne mogu reći "što kukas a nisi nista preduzeo"...
Nema predaje ako stvari ne valjaju, ako svako uradi koliko je do njega, u zbiru je to mnogo.
Neka nam je srećno..
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Koliko ima vajde od toga, druga je stvar..
Išao sam na proteste, ove poslednje, a prvi mi je bio u 1 srednje, 9 mart. Kao i svaki posle toga. Pričam, polemisem, ubedjujem koga mogu i borim se ono što smatram da je ispravno.. Ako sam uticao na 1 osobu i nešto promenio, i to je uspeh.
Imam decu i gade mi se gde odrastaju. Ne mogu da kažem savest mi je mirna, jer uvek moze vise, ali ni meni ne mogu reći "što kukas a nisi nista preduzeo"...
Nema predaje ako stvari ne valjaju, ako svako uradi koliko je do njega, u zbiru je to mnogo.
Neka nam je srećno..
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
od ovog sapica mi se prikenja kad ga vidim
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Klasican supak koji se samo predstavio u punom ‘sjaju’. Ima takvih gomila, samo sto nemaju mnogi priliku da zablistaju pred kamerama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ali lepa mu gajba, pre neki dan slučajno prođoh, pa prepoznah zbog one emisije o istoj.
TapaT
TapaT
uvek sam mrzeo te likove koji su iz sporta, muzike, glume otisli u politiku
Imas likove koji su se izgubili u stranackom zanosu, kao Lecic, kakav je bio kao ministar informsanja je bilo sramotno, ali nisam cuo da se nakrao. Dok Gangula bi morao da objasni odakle pare, a nikakav politicki stav nije zauzeo, izuzev gledaj svoje dupe, preleci gde treba. Nakon svega, pitam se da li je i ona njegova fondacija bila po P.S.u.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Fondacija radi sasvim korektno, na žalost znam preko prijatelja. Čak sam ga i branio na forumu na osnovu toga. Sad mi žao što sam se išta javljao.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
OMP napisao: 03 Dec 2023, 14:39 uvek sam mrzeo te likove koji su iz sporta, muzike, glume otisli u politiku

Svi do jednog mi se gade
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da li zna neko da li ima u Srbiji da prodaju ove cepove za sine sedista? Na Ali Expressu sam video brdo varijanti, ali ne za francuze. Na netu video samo ovaj 3d, mada ne pokriva bas najbolje. Na citroenu je bas pristojna ivica, kao stvorena za razbijanje telefona ili god zavrsi tu.
https://cults3d.com/en/3d-model/gadget/ ... c4-picasso
https://cults3d.com/en/3d-model/gadget/ ... c4-picasso
Qashqai za skoro 50k kuda ide svet 

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Kad i dacija ide za skoro 30 nema vise sta da nas iznenadi.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sve vise idu ka tome da se isplati kupovina na rate a ne celini. Nema zadrzavanja vozila, cim istekne kredit/lizing teraj dalje.
Kada možeš kamion
Uspeo je da dodje do Belgije...