Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

starac vujadin napisao:Ovde smo na forumu malo više pričali o tome jer se slučajno poklopilo da je par ljudi potencijalno zainteresovano za prelazak na novi os. Inače, rekao bih da generalno postoji više kontra kampanje nego kampanje za wp8, pošto dosta pratim vesti iz te branše industrije. Te težak telefon, te nabijanje tenzija oko aplikacija, te ovo te ono...
Ovo je tacno i ne vazi samo za ovaj forum ;)

Sa druge strane, Samsung fanbojizam je postao toliko jak i naporan da je to jedan od velikih razloga koji me gura podalje od tog brenda.
Skoro sam negde procitao da su na reklame za galaxy seriju potrosili vise love nego Coca Cola koja je po tom pitanju dugo bila prva.
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Vidi stvarno, ti je sa cenom kao Huavei. A ima android 4.0
Kako ti drzi baterija na Telenor HD, jel dobar tac skrin? Sta bi mu zamerio najvise?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Od ta 3 ZTE bih najradije izabrao da ponovo biram.
G300 mi se ne svijda, kad sam ga cackao u telenoru nije mi se svideo :zbunjen:

HD je dobar, za nijansu ima veci ekran od ZTE, mozda i bespotrebno veci..
Lepo radi, ali ne odaje utisak da ima jaci procesor od Blade3. Ima losiji android 2.3 naspram 4.0, ali vec neko napisa da ce uskloro izaci i za HD 4.0 android.
Kamera losa, dobra je pri savrsenim uslovima za slikanje, dakle svetlost i lep dan :)

Kvalitet izrade je dobar, ima zanimljive aplikacije, podesavanja itd.

Za pare za koje sam ga uzeo, ne postoji bolji telefon :D

Baterija traje koliko ga cackas.. Posto mi jos uvek radi bez sim kartice, ne mogu ti dati tacno vreme trajanja baterije :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije

Post od sasa lbg »

Floyd napisao:
starac vujadin napisao:Ovde smo na forumu malo više pričali o tome jer se slučajno poklopilo da je par ljudi potencijalno zainteresovano za prelazak na novi os. Inače, rekao bih da generalno postoji više kontra kampanje nego kampanje za wp8, pošto dosta pratim vesti iz te branše industrije. Te težak telefon, te nabijanje tenzija oko aplikacija, te ovo te ono...
Ovo je tacno i ne vazi samo za ovaj forum ;)

Sa druge strane, Samsung fanbojizam je postao toliko jak i naporan da je to jedan od velikih razloga koji me gura podalje od tog brenda.
prva.
Ne vidim zasto bi te to guralo od nekog brenda...pre ce biti da ti imas problem ili zelju da budes razlicit od vecine

HTC
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Floyd napisao: Sa druge strane, Samsung fanbojizam je postao toliko jak i naporan da je to jedan od velikih razloga koji me gura podalje od tog brenda.
:plusone:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ja sam postao Zte fanboj...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Boga mi, ovaj ZTE izgleda fino telefonce. U poredjenju za Huavei G300, ima bolji android, al losiji ekran i slabiju kameru, tj nema blic.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ja sam uvek za to da se uzme jeftinko pa nabudzi. Svejedno da i ja Havajac ili zte. Btw moj Skate gura bateriju trenurno 3d i 10h, i na 34 posto je... Radi vec 8 meseci za 120 evrica, i polovan ide za 90-100, jao vw medju mobilnim.

Sent from my Commodore 128
Kad je teško - Bax !
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

djiuliju napisao:Vidi stvarno, ti je sa cenom kao Huavei. A ima android 4.0
Kako ti drzi baterija na Telenor HD, jel dobar tac skrin? Sta bi mu zamerio najvise?
Imam ga i ja. Jako lepo radi, a baterija traje zavisno od toga kako ga koristiš - od nekoliko sati do čitava dva dana, dakle isto kao kod bilo kojeg sličnog telefona. Meni u proseku traje manje od jednog dana, a dobar deo vremena provede i na punjaču. Tač skrin besprekoran, ekran velik i odličan, DivX filmove u punoj rezoluciji vrti bez ikakvog razmazivanja i seckanja (ima i pravi HDMI izlaz pa ih možeš puštati sa njega na LCD televizoru). Kvalitetno je izrađen, ništa ne krcka, jako lepo izgleda (kao neki mnogo skuplji uređaj) i vrlo, vrlo retko baguje u radu. Jedina mana je baš loša kamera (loša kada je malo svetla) i blesavo postavljeno i sitno dugmence za "buđenje" displeja (ujedno on/off). Inače, snima i HD video (720p). Generalno gledajući ja sam stvarno prezadovoljan i takođe mislim da od njega nema bolje za ove pare. Još ako ubaciš Android 4.0 (a moguće je i lako) - odličan. :)

Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

sasa lbg napisao:pre ce biti da ti imas problem ili zelju da budes razlicit od vecine
Jeste...sad ispadoh jos i kompleksas :glavomuzid:

Za tvoju informaciju, vecina telefona koje sam imao su bili medju popularnijima na trzistu ali nisam ih kupovao zbog toga (kao sto ni sad ne bezim zbog toga) nego zato sto su mi u tom trenutku najvise odgovarali.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

HD vs blade 3
Uzivo ZTE mnogo lepsi
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Stvar ukusa. Meni mnogo liči na neke Samsung modele. I ne volim bele telefone... :)

Telenor Smart HD je u stvari Alcatel OT-995

Tapatalk
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Floyd napisao:
sasa lbg napisao:pre ce biti da ti imas problem ili zelju da budes razlicit od vecine
Jeste...sad ispadoh jos i kompleksas :glavomuzid:

Za tvoju informaciju, vecina telefona koje sam imao su bili medju popularnijima na trzistu ali nisam ih kupovao zbog toga (kao sto ni sad ne bezim zbog toga) nego zato sto su mi u tom trenutku najvise odgovarali.
Pa ti napise da te od Samsunga udaljava kako rece fanbojizam..
Kome je to jos vazno pri odabiru modela?!?

HTC
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Saša napisao:Stvar ukusa. Meni mnogo liči na neke Samsung modele. I ne volim bele telefone... :)

Telenor Smart HD je u stvari Alcatel OT-995

Tapatalk
pa HD je beli :D

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Pazi kad ga nisam prepoznao. Moj je crn. :) Povlačim reč, sve to liči jedno na drugo, kao da izlazi iz iste fabrike. :)

Tapatalk
Odgovori