Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Fauve sranje al punto i korsa su top.

OMP - da li se meni čini da je baš opao broj "krševa" u CH koje se isplati uvesti? Ili su baš lomovi, ili je skupo.
mora nekoOMP napisao: 05 Dec 2023, 14:44samo sam cekao ko ce prvi da se upeca od vagenovaca ili gospodara prstenova, imam ih i u u okruzenju koji su za odbranu 4 prstena i vw loga spremni i na fajt
![]()

Ne znam na sta konkretno mislis, cene su skocile u zadnje vreme i tamo fino pa samim tim i kod nas i ne samo zbog toga nego sto je poskupela carina i homologacija i to nije bas malo u odnosu na letos. Od januara kako stvari stoje i kako se prica po SU, 99% ukidaju uvoz E3 i E4 tako da ko planira da uveze neki takav auto mora da pozuri do nove godine posle je upitno. Samim tim mislim da ce i kod nas skociti cene takvih kola ono sto je lagerovano a pogotovo registrovanih kola, mozda i gresim, videcemo.member napisao: 05 Dec 2023, 15:30 OMP - da li se meni čini da je baš opao broj "krševa" u CH koje se isplati uvesti? Ili su baš lomovi, ili je skupo.
-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
Pa mislim na to da je teško doći do auta ,a da ima neki jeftiniji kvar a da se cenom uklapa za uvoz i da ne izadje skuplji od sličnog takvog na oglasu u Srbiji.
Ja obično gledam klasu cenovni rang oko 10k.
Ja obično gledam klasu cenovni rang oko 10k.
To ne znam ne gledam taj cenovni rang a pisao sam vec da su ta skuplja kola koja se uvezu kod nas uglavnom kupljena sa vecim ili manjim manama pa otud i takve cene tj ispadnu povoljniji kod nas nego tamo
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... ompetition
U automobil se ne razumem, nego prođoh pored placa, pre neki dan, a sada se setih da pogledam na oglasu Fotografije ne dočaravaju tu boju, koju treba videti uživo, posebno na suncu.
TapaT
U automobil se ne razumem, nego prođoh pored placa, pre neki dan, a sada se setih da pogledam na oglasu Fotografije ne dočaravaju tu boju, koju treba videti uživo, posebno na suncu.
TapaT
meni boja uzas pa jos u kombinaciji sa ovim enterijerom....
-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
honda ima za klasu bolji enterijer od konkurencije, ne znam kako je sa delovima koliko su dostupni kod nas
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Izgleda kao pogrebno vozilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Najruzniji karavan ikada.. Dizaster
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
to je i meni bila prva asocijacija kad sam video taj auto pogotovo kad je tamna boja, koliko su limuzine lepe toliko su karavan nagrdili, ne znam ko moze ovo da kupi i vozi
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zanimljivi oglasi
Nije mnogo bolja ni sledeca generacija po tom pitanju. Nisu gledali u paju b5.5 kad su crtali. Nosaci kuravanu ipak daju malo stila