Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

prelistah sve njegove klipove stvarno dobra prica po meni najbolja kod nas, em sto lepo prica, kulturica, em sto lepo objasni oko mehanike i nekih detalja em lepe automobile uzima i sredjuje, najvise me podseca na whealers dealers
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Covek bar prica normalnim recnikom, a ne pola psovanje pola brate. Pohvale

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I stvarno bira zanimljive automobile(pa cak i alfu).
Konacno domaci auto jutuber koga vredi gledati(pored sretena).
Konacno domaci auto jutuber koga vredi gledati(pored sretena).
Ta još nije na YT, ako smem da pretpostavim na koga kolega misli
. Ja izdržo 20ak minuta, ne znam da li još da gledam.
Cvejić je zanimljiv za gledanje, samo ako krene da juri vjueve i šerove kao neki...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Cvejić je zanimljiv za gledanje, samo ako krene da juri vjueve i šerove kao neki...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Dobar je Cvejić, sada posle ovog E55 AMG sam malo promenio mišljenje, do sada nisam baš kapirao hype, ali moram da priznam da je generalno dobar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
e55 sam pratio od kako se pojavio i bio je vrhunski automobil, mnogo bolji od naslednika atmosferca e63 sto i cvejic potvrdjuje.
Jedino gde je fejlovao je sto je na nekom automobilu(dal phaeton bese) busio diskove i stavljao neke uzasne felne al preci cemo preko toga.
Jedino gde je fejlovao je sto je na nekom automobilu(dal phaeton bese) busio diskove i stavljao neke uzasne felne al preci cemo preko toga.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
To jeste, ne znam što je to radio, ali dobro...
I snima ajfonom 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
I kupuje sve aute u Švajcarskoj. To mi je malo passe. "Šaraj malo , brate!"
Pedantan u zameni delova, uz odlična objašnjenja kroz radove. Pohvala i za čist i razborit kraljevački naglasak.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Pedantan u zameni delova, uz odlična objašnjenja kroz radove. Pohvala i za čist i razborit kraljevački naglasak.
zasto bi sarao kad ima kombinaciju tamo, poznaje CH trziste jer to odavno radi, ja znam bar 7-8 godina ako ne i vise kad je dovlacio obicna kola pa krenuo sa alfama gta vise komada, ima i tog lika sto mu dovozi kad ne tera na tockovima pa i u imenu firme mu je swiss itd. tako da nema razloga da sara CH ima odlicnu ponudu vozila i kad su usemljen sto bi ista menjao, publici svakako nije bitno odakle dolaze kola nego prica oko kupovine i sredjivanja.srdjanyo napisao: 04 Dec 2023, 12:58 I kupuje sve aute u Švajcarskoj. To mi je malo passe. "Šaraj malo , brate!"
Nešto sasvim drugačije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...