2018 Suzuki Jimny
Re: 2018 Suzuki Jimny
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://suzukiauto.mk/pricelist/Jimny-cenovnik.pdf
- Prikačeni fajlovi
-
- CenovnikMKD.PNG (315.5 KiB) Pogledano 1914 puta
Ne znam kako je u MK, ali, kod nas se poslednje 4 godine nije menjala stopa carine i PDV-a. Kao što se i ovaj JImny nije promenio. Samo mu je cena za to vreme u Srbiji skočila preko 50%. Za jedan te isti model.
Ne znam za još neki model koji je za to vreme toliko poskupeo u Srbiji (a ostao u osnovi isti).
Ne govorom o rastu cena pri promeni generacije istoimenih modela.
Ne znam za još neki model koji je za to vreme toliko poskupeo u Srbiji (a ostao u osnovi isti).
Ne govorom o rastu cena pri promeni generacije istoimenih modela.
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Danas sam bio u Suzukiju (Beta motors NS) i kažu da se Jimny i Ignis više neće prodavati na našem tržištu,
isto tako i nova Grand Vitara, ona zbog navodno visoke cene neće ni početi ovde da se prodaje.
A treba da se pojave redizajnirani nova Vitara i S-Cross.
isto tako i nova Grand Vitara, ona zbog navodno visoke cene neće ni početi ovde da se prodaje.
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ako ljudi ovde daju 25+k€ za našminkanu Vitaru, model iz 2015. godine, ne vidim koliko ta Grand treba da košta da ne bude kupaca.
Kao i stara Grand Vitara, koja je šurila sa cenom, pre 15ak godina, a ipak se prodavala.
TapaT
Kao i stara Grand Vitara, koja je šurila sa cenom, pre 15ak godina, a ipak se prodavala.
TapaT
Daje se 25k za vitaru jer nema nista drugo vredno pomena za tu cenu. Isto vazi i za jimny, ja ga merkam kao drugo vozilo, volim taj njegov kockasti dizajn i enterijer, kao mini G klasa. Jedino me odbija taj slabasni motor, ne znam sto nisu ubacili 1.4t, to bi bio pun pogodak.
Isto i Mkd samo od Marta nece biti jimny u prodajiRobiNS napisao: 14 Dec 2023, 20:59 Danas sam bio u Suzukiju (Beta motors NS) i kažu da se Jimny i Ignis više neće prodavati na našem tržištu,
Brate motor je super provereno ti kazemSreten89 napisao: 14 Dec 2023, 21:38 Daje se 25k za vitaru jer nema nista drugo vredno pomena za tu cenu. Isto vazi i za jimny, ja ga merkam kao drugo vozilo, volim taj njegov kockasti dizajn i enterijer, kao mini G klasa. Jedino me odbija taj slabasni motor, ne znam sto nisu ubacili 1.4t, to bi bio pun pogodak.
I nema nikakve veze da je Jimny iskopirao Mercedesa G=klase ako pogledas po dublje i procitas istorije aute oba i sve ostalo ili pitas i one koji se razume o automobilizmu shvatices koje ko iskopirao sa izgledom , uglavnom Jimny je super i za te novce sa svim tim prenosom i ostalim cudima i odrzavanje je odlican , odrzavanje je smesno meni prvi servis i registracija znaci servis i registracija za njega oko 300 evra sve ukupno za godinu dana sipas benzin i to je to.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja još ne mogu da sredim utisak o ovom autu. Malo iskopirali Jeep, malo G klasu, gepek nema, obe krute osovine sa gibnjevima, neki nedefinisan motor, dizajn mi je ni tamo ni ovamo... A tek cena! Mnogo mi lepše izgleda prethodna generacija.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Najskuplji auto za ono što jeste.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Apsolutno mogu te demantovati u vezi svega niti je nekog iskopirao nego je to legenda Suzikija gde je nastala davnih 60,70tih i traje decenijama kao ova 4 geneeracija tog modela vise o tome sa strucnim licima o vezi automobilizmu sve nakon toga istorija , motor je itekako definisan i je odlican 1,5 /102 konja max brzina 145/150 sto nije lose za jednog terenca potrosnja smesna 6,9 odrzavanje isto prenosi reduktori deferncijali jako dobri sve u svemu savrsen paket za asvalat,blato,kisu,sneg i bas nekih off road uslovi , kad se sagleda konkurencija o odrzavanju i izdrzljivost nema mu raman imam ga i sam prezadovoljan, jedina mana spored mene je sto samo nema 6 brzinu i to je to. Ja vec imam ponudu da ga prodam 2 hiljade eura skuplje nego sto sam ga kupio nov iz salona ne znam ni jedan auto kome vrednost ne bi pala a ovom modelu rasteDare4x4 napisao: 03 Jan 2024, 16:39 Ja još ne mogu da sredim utisak o ovom autu. Malo iskopirali Jeep, malo G klasu, gepek nema, obe krute osovine sa gibnjevima, neki nedefinisan motor, dizajn mi je ni tamo ni ovamo... A tek cena! Mnogo mi lepše izgleda prethodna generacija.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A kad si ga kupio?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Do leta 3 godina