A, to će da se desi do 2156. godine.MarjanKG napisao: 18 Dec 2023, 11:56 .... Samo našeg čoveka treba osvestiti o pojmu reciklaža...........
U bre al ga pretera, pa znas koliko novih i novijih kola ima klasicne metalne filtere, konkretno u benzinskim varijantama sto ja znam, papirni ulosci su mozda kod dizela postali standard odavno ali kod benzinaca se idalje fura klasikaljubitelj napisao: 13 Dec 2023, 18:18 već par decenija je tako, ne računam oldtajmere sa klasičnim filterom (metalnim).
ne samo pakovanje, drugaciji je i logo i font, meni se licno nista ne svidja al jbg vise ne ynaju sta ce pa se vracaju na klasiku
Ne znam zaista, daj neke primere motora koji su prvi put u ovom veku počeli da se proizvode..OMP napisao: 19 Dec 2023, 09:42U bre al ga pretera, pa znas koliko novih i novijih kola ima klasicne metalne filtere, konkretno u benzinskim varijantama sto ja znam, papirni ulosci su mozda kod dizela postali standard odavno ali kod benzinaca se idalje fura klasikaljubitelj napisao: 13 Dec 2023, 18:18 već par decenija je tako, ne računam oldtajmere sa klasičnim filterom (metalnim).
Ma ni kapi, kad mjenjam ulje saspem ga u 5 litara kanister i izmjerimsebekkg napisao:Ako sigurno ne troši ili troši zanemarljivo onda nemaš razloga da menjaš.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk