Sus motor se uopste ne cuje. Dobro su ga izolovali. Ogradjujem se, moguce da nije isti u Evropi i preko pare. Nisam vozio po snegu pa da vidim kakav je awd ali recimo druga generacija je imala dobar awd sistem. Njega sam probao po snegu i ono je stvarno bio odlican auto. Tu generaciju su delili sa Mazdom.pedalaš napisao:Ja sam je vozio oko 500 km i mislim da bih za to vreme svakako uočio da se eventualno ponaša neobično ili lošije u nekim (meni) uobičajenim uslovima vožnje. Naprotiv. Baš ona lepo ide u svim uslovima. Pa i na auto putu. A oduševilo me je i kako joj AWD lepo radi van asfalta na vrlo klizavim podlogama. A za to je po mom mišljenju dosta zaslužno i to što kao hybrid ima i tu elektrokomponentu pogona. Pa u nekim zahtevim situacijama možeš da se krećeš veoma lagano, da lepše doziraš, pa i na struju, a bez ikakvog silovanja SUS-a. Sa SUS-om bi bilo “arlaukanja motora” do mile volje. A ne verujem da bi u smislu prohodnosti bilo nešto bolje. Osim možda smrada kvačila kod neke MT verzije.
Gledao sam i njega prosle godine kad sam jurio nov auto. Po meni, od svih tih budzet, ne premium, suv modela, dva najozbiljnija su Cx-5 i Tiguan, barem ovde. Tiguanu u momentima kao da fali snage.
Sent from my SM-G998W using Tapatalk