Imo sam priliku malo pogledat unutra tog tuscona..
To meni iznutra auto za mladez/zene .. Sve puno nekih displeyeva i svjetala.. Nije me se uopce dojmio,
volio bi da mogu komentrati tu unutrasnjost kie koja vam se nije svidjela al ste objavili samo vanjske slike auta...
Kia je po tom pitanju još ekstremnija. No neko će se time oduševiti a neko neće. Meni isto više prija klasika nego ti tableti i displeji što štrče napolje. Odnosno volim digitaliju ali da je ukomponovana klasično. Nažalost, nisam napravio nijednu fotku u unutrašnjosti. I ove su napravljene samo da bih suprugi pokazao šta sam gledao od odnosno šta me zainteresovalo od viđenih automobila.
Dovoljna je ona kamiondžijska centralna tabla/displej u Tucsonu, uz (u najmanju ruku) čudan volan, da ga je teško uporediti sa današnjom konkurencijom po nekoj "lepoti".
Pisali smo već. Ja ga pored Sportagea ne bih ni uzeo u razmatranje.
No, ukusi su različiti (a kroje ih lični afiniteti, marketing svake, društvo oko nas...), i na tome opstaje potrošačko društvo, uz (ne)odgovarajuće cene.
Pa vidi, bar generaciju je noviji i moderniji ali bio mi je preko zacrtanog budžeta od 25.000 koji nisam hteo da pređem ni za jotu. Na drugu stranu, ipak malo imam i pomešana osećanja prema tom njegovom dizajnu, isto kao i kod Kie mi je prednji kraj malo preslobodan. Kadjar je na drugu stranu bez ijedne “greške” u dizajnu i za mene je bio pun pogodak (i to po više aspekata (cena, oprema, motor, dizajn, boja). Crveni je bio ljubav na prvi pogled i momentalno sam zaboravio i Kiu i Hyua. Samo sam se malo lomio dal’ manuelac ili automatik. I na kraju uzeh manuelca.