Dobro veče
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Dobro veče
Vozio sam službenu Škodu Fabiu 1.2 HTP (3 cilindra) par godina i nisam primetio da je motor nešto naročito bučan ili da ima neke vibracije. Zvuk trocilindraša jeste specifičan (spolja, u kabini se ne čuje ništa posebno drugačije) ali je taj motor bio kao bilo koji drugi motor. Čak je bio i iznenađujuće živahan i rado se vrteo ali je radio na primetno višim obrtajima na istim brzinama u poređenju sa četverocilindrašem u mom Puntu. I trošio je više naravno. Ali je zato Punto bio puno tromiji u poređenju sa tom Fabiom. Došli smo mu glave (motoru) kad smo krenuli svaki dan za Beograd i vozili ga 150-160 km/h i više po autoputu (bilo je to pre merenja prosečne brzine), počeo je da srče litar ulja nedeljno pa smo vrlo brzo uzeli drugi auto.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Komentar se odnosi na moj post? Nije TSi već stari zloglasni HTP atmosferski trocilindraš koji je mnogima riknjavao (bio zreo za generalku) dosta pre 200.000 km.
Na htp se ne radi generalna tu se odmah menja drugi motor, tj moze da se uradi genelna ali je problem za delove i cenovno neisplativo, cak i skoda nije sredjivala te motore nego menjala odmah blok novim, doduse mozda nasi i nasli neko resenje kao rusi svojevremeno sa hilznama od lade koje su ubacivali u te blokove
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Istopili ste ga.Saša napisao: 13 Jan 2024, 18:26 Vozio sam službenu Škodu Fabiu 1.2 HTP (3 cilindra) par godina i nisam primetio da je motor nešto naročito bučan ili da ima neke vibracije. Zvuk trocilindraša jeste specifičan (spolja, u kabini se ne čuje ništa posebno drugačije) ali je taj motor bio kao bilo koji drugi motor. Čak je bio i iznenađujuće živahan i rado se vrteo ali je radio na primetno višim obrtajima na istim brzinama u poređenju sa četverocilindrašem u mom Puntu. I trošio je više naravno. Ali je zato Punto bio puno tromiji u poređenju sa tom Fabiom. Došli smo mu glave (motoru) kad smo krenuli svaki dan za Beograd i vozili ga 150-160 km/h i više po autoputu (bilo je to pre merenja prosečne brzine), počeo je da srče litar ulja nedeljno pa smo vrlo brzo uzeli drugi auto.
Živo me interesuje da li i u ostalim državama operateri zadržavaju diskreciono pravo da menjaju cene i uslove "ugovora" tj da povećavaju cenu usluge ili generalno ponudu. Tu ispada da se oni ugovorom štite od nas ali ne i obratno.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
https://www.paragraf.rs/propisi/zakon-o ... ijama.html
Pronađi uslove za raskid ugovora.
Ja sam se sa SBB natezao od polovine decembra da ne platim nakon isteka ugovora i otkazni rok. Krše zakone svakodnevno i dovode korisnike u zabludu, ne bi li ljudi platili u strahu. Dapače, sreća moja pa sam se udubio u problematiku.
Sve piše u linku koji sam okačio iznad.
Meni je neverovatno da se bave tim stvarima, iako je zakon jasan. Sa prevarantima stvarno nije lako izaći na kraj. Kakav je to pružalac bilo kakve usluge kad mesec dana pokušava da te prevari kršenjem zakona? Užas.
Pronađi uslove za raskid ugovora.
Ja sam se sa SBB natezao od polovine decembra da ne platim nakon isteka ugovora i otkazni rok. Krše zakone svakodnevno i dovode korisnike u zabludu, ne bi li ljudi platili u strahu. Dapače, sreća moja pa sam se udubio u problematiku.
Sve piše u linku koji sam okačio iznad.
Meni je neverovatno da se bave tim stvarima, iako je zakon jasan. Sa prevarantima stvarno nije lako izaći na kraj. Kakav je to pružalac bilo kakve usluge kad mesec dana pokušava da te prevari kršenjem zakona? Užas.
ko da cita ovoliki tekst koji si linkovao, jel ima konkretno neki deo koji treba citati?
Postoji pretraga, nisam ni ja čitao sve. Nisam ni delić pročitao, već samo šta mi je rešilo stvar.
Imate li nekog u Bg-Kg, ko prodaje naočare za Sunce? Može i u pp.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
@djomla ^
TapaT
TapaT
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02