Vidi samo da li je šoferka tonirana. Na dva auta sam menjao u glas servisu i dobio onu klasično belu i zato mi je malo žao što nisam uzeo original a mislim da je bila opcija da se uzme fotogrej šoferka u glas servisu za nekih 40 hiljada u odnosu na običnu od 20.
ftj napisao:Vidi samo da li je šoferka tonirana. Na dva auta sam menjao u glas servisu i dobio onu klasično belu i zato mi je malo žao što nisam uzeo original a mislim da je bila opcija da se uzme fotogrej šoferka u glas servisu za nekih 40 hiljada u odnosu na običnu od 20.
Da, šoferka je tonirana a da li je fotogrej, nemam pojma, mislim da nije jer ne vidim neke posebne promene kad upire jako sunce.
U svakom slučaju, nema šanse da uzmem obično belo staklo, mora biti kvalitet. Za koji dan idem u servis.
Najbolje original.
Ja sam menjao prosle godine u GS-u ali sam trazio da mi naruce original, a da oni samo ugrade. Tako je i bilo, stigla org sa sve racunom iz ovlascenog, mislim da je sa ugradnjom ispalo oko 40h, imam negde racun.
Ima li neko ideju kakva i kolika je razlika između baš originalne šoferke (koja košta oko 40K din) i šoferki koje su proizvedene u EU (između 20K i 25K din) i na kraju neka šoferka of 17,500 dinara a koja je proizvedena negde u bespućima Uzbekistana i Turske?
GS mi je dao te cene, osim ove od 40K
Nešto ne vidim nekog razloga da platim 40K nešto što mogu da platim 25K
Naravno, govorim o šoferkama sa senzorom za kišu
Jedino možda bude razlika u zvučnoj izolaciji. Dragan je na starom Kliu menjao šoferku i čini mi se da je pominjao da je posle šum vetra bio izraženiji u odnosu na fabričku.
Edit: Au Heroj, jel ostalo nešto originalno na tvom Merecdesu?!
Uroš S. napisao:
Edit: Au Heroj, jel ostalo nešto originalno na tvom Merecdesu?!
Ja ne vidim ni jedan post Heroja u ovoj temi.
@code, moze da bude razlika u debljini, boji, kvalitetu...
Ne znam ko je dobavljac fabrike za stakla, ali gledaj da uzmes Saint Gobain ili Pilkington staklo...