vidi se na kilometar da su kina.
Monetizacija kanala od Youtube-a je tu kap u moru šta sve može da se uradi i koliko priča može da se proširi. Naravno, ako čovek to bude želeo.Saša napisao: 05 Feb 2024, 15:00 Može, a i ne mora. Zavisi šta vlasnik želi i namerava. Od monetizacije odnosno nekih para samo od kanala - nema tu ništa dok god je kanal na srpskom a gledaoci dolaze sa ovih prostora. Da je na engleskom bila bi to daleko ozbiljnija priča.
Ovo.ChobbyNS napisao: 05 Feb 2024, 21:12 ...ali moguce da trazi kad ga ljudi zovu namenski da reklamiraju restoran.
Trebao je samo da prećuti gde je nabavio te delove (to mu nije trebalo). I meni je to takođe zasmetalo.sebekkg napisao: 05 Feb 2024, 20:45 Pa da. Ako već pričamo o kvalitetnom sređivanju i autima visoke klase besmisleno je staviti bofl delove.
Ko je sreten? Link od youtube kanala?
Upravo to. Ja sam za fabiju nabavljao topran koji je Češka ili Slovačka i opet je bio krš jer je crkao nakon godinu dana (a bio je za suvozača).OMP napisao:simens i vdo su radili originalne prekidace za vw program od vajkada, skidao sam na par automobila pisalo uvek made in germany a i da kinezi rade za vw to je sigurno daleko boljeg kvaliteta nego ovi sa alija.