Novosađani, šta se ovo dešava sa prašinčinom po autima? Sinoć oprao Punta a jutros prst prašine na njemu, pa se još sve slepilo pod rosom. Još sam ga parkirao dalje od ulice. Imam u blizini i neko gradilište ali ne verujem da je to zbog njega. Jel tako i ostalima ili samo meni u mom delu grada?
Meni auto u dvorištu, ali u gradu ako mi negde stoji auto ceo dan - najgore mu dođe neko gradilište u blizini, ili neki radovi ako se izvode na ulici. Zavuče se prašine da popizdiš. Ako nema nečeg od ta dva, nisam primetio problem.
Za ograničenje na bulevaru Evrope, kažu da je 50 tu zbog parkinga, a s druge strane nema parkinga i tamo je 60.
Za bus i kartu, baš sam u petak bio u BG i realno ono je pravo rešenje za nekoga ko retko koristi bus, pošalješ sms i imaš sat i po vožnje busom u određenoj zoni. Slično kao plaćanje parkinga.
Ovo sa karticom, šta znam, mrzećw me da je napravim a posle i nervirati plaćanje 100din karte. Sve neko uzimanje para na gluposti a moguće napraviti sistem bez dodatnih aparata, kartica i ostalog a koji može da radi i retkim korisnicima pa i strancima.
Saša napisao: 18 Feb 2024, 11:58
Novosađani, šta se ovo dešava sa prašinčinom po autima? Sinoć oprao Punta a jutros prst prašine na njemu, pa se još sve slepilo pod rosom. Još sam ga parkirao dalje od ulice. Imam u blizini i neko gradilište ali ne verujem da je to zbog njega. Jel tako i ostalima ili samo meni u mom delu grada?
Ali stoji da je taj deo sad već naseljeniji nego ranije. Samo što bi više imalo smisla da su smanjili ograničenje za oba smera, šta ovako zbunjuju ljude, ko da samo hoće da uzmu pare od naroda, a ne da kontrolišu sve radi bezbednosti. Oh, wait...