TapaT
Čestitke. Pa i za pametan izbor tih aktivno bezbednosnih opcionala. Onaj salonski čije sam slike enterijera gore postavio, mada na sebi ima opcionala za 19.990 (i bruto cenu od 77.020), to nema na sebi kao deo opreme.Day Walker napisao: 12 Mar 2024, 21:38Fala fala, da izmenjamo brendove maloDukeNS napisao:DW prednjači sa menjanjem kola na forumu.Baš mi je drago. Čestitam!
Nije nam neophodna zamena nego ajd da ispunimo sebi zelju pa da se malo skrasimo.
Supruga bi trebalo da putuje jednom mesecno za Slo od sada pa je akcenat bio i da dodamo stvari kao sto
su adaptivni temp. i mrtav ugao koje nemamo na Q3 a realno ce znaciti.
@123456
Klasika, 2.0d 190ks xdrive.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naravno da X3 i CRV nisu ista klasa (SUV D i SUV C segment, to sam i napisao), niti su istoga "roda" ( premium i nepremium, a i to sam napisao ), kao što se slažem da prosečan kupac premium segmenta verovatno nikada neće ni pogledati neko vozilo iz nepremium klase.Branya napisao: 12 Mar 2024, 17:14
Ne razumem poredjenje X3 i CRV. Nisu iste klase. Sigurno neko ko gleda X3 nece kupiti CRV zbog prostora nego ce gledati X5 ili drugu opciju iz Nemacke.
Sent from my SM-G998W using Tapatalk
Jedan moj drugar prošle godine je uzeo BMW (X7) i "izboksovao" je produženje na 4 godine garancije ( a toliko je imao i za prethodna 2-3 komada). Dakle, do 4 godine su svakako moguće.Day Walker napisao: 13 Mar 2024, 09:29 Kod nas je 2god garancija, tu trecu sam dobio gratis. Ne znam moze li se jos i do kad produziti.
Gotovo sam siguran da servisi nisu ukljuceni u cenu vozila, bar ne u Srbiji.
Mozda postoji neki paket da uplatis unapred.
Aha, to nisam znao. Meni su nudili 3 god uključeno u cenu sa mogućnošću doplate do 5.Day Walker napisao:Kod nas je 2god garancija, tu trecu sam dobio gratis. Ne znam moze li se jos i do kad produziti.
Gotovo sam siguran da servisi nisu ukljuceni u cenu vozila, bar ne u Srbiji.
Mozda postoji neki paket da uplatis unapred.
Kako to da X3 i CRV nisu ista klasa? Ista dužina, isto medjuosovinsko.pedalaš napisao:Naravno da X3 i CRV nisu ista klasa (SUV D i SUV C segment, to sam i napisao), niti su istoga "roda" ( premium i nepremium, a i to sam napisao ), kao što se slažem da prosečan kupac premium segmenta verovatno nikada neće ni pogledati neko vozilo iz nepremium klase.Branya napisao: 12 Mar 2024, 17:14
Ne razumem poredjenje X3 i CRV. Nisu iste klase. Sigurno neko ko gleda X3 nece kupiti CRV zbog prostora nego ce gledati X5 ili drugu opciju iz Nemacke.
Sent from my SM-G998W using Tapatalk
Samo sam poredio prostor za kolena pozadi, bez da sam ikome sugerisao da umesto aktuelnog premiuma treba da kupi nepremium (prethodne generacije). A ako pogledaš na bilo kom sajtu deklaraciju unutrašnjih dimenzija za aktuelni X3 i CRV prethodne generacije, videćeš ko ima veću deklaraciju prostora za noge pozadi. Naravno, onaj sa poprečnom orijentacijom motora.
A kada sam poredio X1 i X3 po pitanju prostora za kolena pozadi, takodje mi nije bila namera da nekog ubedim da umesto više klase kupi nižu klasu BMW-a, već samo da ukažem da viša klasa ne znači nužno i više prostora za kolena pozadi (i to zbog orijentacije motora). Deklaracije za tu veličinu kažu suprotno.
123456 napisao: 13 Mar 2024, 10:15
Inače i redovni servisi su uključeni do 5 god, s tim da se to odnosi na interval od 30.000 km ili na 2 god. Za nekoga ko prelazi više se isplati, meni bi to bila samo 2 servisa na 5 god.
Očigledno se razlikuje politika ako tebi nisu ponudili...
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk