Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ja sam se više puta iznenadio kolika je zapravo potražnja za takvim kolima. Verenik moje rođake se bavi preprodajom baš takvih vozila i najčešće zaradi oko 500e po vozilu. Ljudi su ga upoznali i sami mu nude jeftina vozila, a pošto radi da pumpi, on ih samo malo nalicka i parkira negde pored na vidno mesto. Procentualno gledano, on zaradi više nego ovi sa skupljim kolima. Neverovatno ali istinito.OMP napisao: 23 Mar 2024, 23:22 za 1000e si uvek mogao da kupis samo krseve i matora vozila ne znam ko jos gleda taj cenovni rang svi gledaju da skupe bar 2500 pa da se razmatra nesto iole normalno
samo, plus i da su im dobre torzije i ostatak auta a pogledaj po oglasima koliko se krecu ti bas dobri primerci, koju corsu da kupis za 1000e? onu staru B mozda nadjes u dobrom stanju ja ne znam da to jos neko vozi a i truleksi su, korsa C kosta preko 1500e ako iole vredi a dobri primerci i preko 2000, drugar prosle god platio 2000e , moze da se nadje oko 1000e ali u ko zna kakvom stanju limarijski uglavnom lose, sa spalim lakom ili iscukane itd.