VW Golf VII
Re: VW Golf VII
Iskreno, sad ga prvi put gledam u 3D i stvarno je lep. Jedino sto mi je zapalo za oci je to da highline od trendline odskace basbas mnogo.
Ok highline je naj od naj, ali bas mi je nekako mnogo izrazena razlika.
Ok highline je naj od naj, ali bas mi je nekako mnogo izrazena razlika.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Niti je detaljan, niti je objektivan. Inače, taj tip svršava na svaki nemački auto.mr.Big napisao:Mislim da nismo imali ovaj detaljan i vrlo objektivan prikaz G7 ...
http://www.youtube.com/watch?v=RxXnm0gfB1A
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Mr Big? 
Ili ovaj sa snimka?
sent from my brain using the force..

Ili ovaj sa snimka?

sent from my brain using the force..
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Za ovaj Golf bih rekao da jedino o cemu treba da razmisljas pri kupovini,jeste da li ti se svidja.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma sve to VW bagra potplatila da naprave ovakav krajnje subjektivan review.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Carbuyer mislim da nema nijedan auto za koji su rekli da ne valja.
- mirko alvirko
- Pridružio se: 25 Dec 2012, 12:17
- Garaža: Punto 1.2 classic dyn 2010
naprotiv svakom nadje manu evo dacu ti par linkova ..pocev od alfa giuliite,megana,Focusa(za zavrsnu obradu),civica (za preglednost i ,tvrdje vesanje )itd...
Xepoj87 napisao:Za ovaj Golf bih rekao da jedino o cemu treba da razmisljas pri kupovini,jeste da li ti se svidja.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fB1A#t=13s
ja sam vec naucio manemirko alvirko napisao:naprotiv svakom nadje manu evo dacu ti par linkova ..pocev od alfa giuliite,megana,Focusa(za zavrsnu obradu),civica (za preglednost i ,tvrdje vesanje )itd...
za audi uvek kaze da nije toliko dinamican kao bmw,niti udoban kao mercedes
za bmw uvek kaze da mu smeta centralni tunel pozadi i da je skup
...
- mirko alvirko
Dobro to su neka zapazanja kada govori o konkurenciji i o cenama modela iz iste klase..ovde zaista covek ne mzoe nista vise da pozeli -od precizne i pouzdane mehanikem,skoljke,udobnosti vrhunske ,kvaliteta svih detalja ..treba biti zlonameran i reci suprotno .
Videh i ja skoro sedmicu uživo, ok izgleda, logičan nastavak šestice. Potpuno razumem politiku VW-a što se tiče Golfa, kao i što razumem ljude koji ga kupuju iz generacije u generaciju. Praktično dobijaju isti auto na koji su navikli i kojim su zadovoljni, samo što je (malo) bolji u svakom pogledu.
- mirko alvirko
Ovaj enterijer je nista slabiji od vozila premium iz vise klase cak sta vise za neke je standard kojeg treba da isprate .
Samo mi se ne svidja politika sa torzijom za 1.2 TSI 85 bazni a svi drugi imaju multi link pozadi.. i zaobisao bi ove kombinacije enterijera sa slika -kapiram da hromirana konzola ide u najeftiniji trendline
ili obrnuto sad nadjoh na vw srbija ..
Trendline
"Dark Silver Silk - Mat" dekorativni detalji
Dekorativni detalji na instrument tabli
i vratima
comfortline
"Dark Silver Brushed" dekorativni detalji
i vratima
highline
"Piano Mesh" dekorativni detalji
Dekorativni detalji na instrument tabli i vratima
Uf definitivno za osnovni paket "trendline " ide ovakva konzola sa slike dole ..bas lose nije u stilu Golfa:kuku:
Samo mi se ne svidja politika sa torzijom za 1.2 TSI 85 bazni a svi drugi imaju multi link pozadi.. i zaobisao bi ove kombinacije enterijera sa slika -kapiram da hromirana konzola ide u najeftiniji trendline

Trendline
"Dark Silver Silk - Mat" dekorativni detalji
i vratima
comfortline
"Dark Silver Brushed" dekorativni detalji
i vratima
highline
"Piano Mesh" dekorativni detalji
Dekorativni detalji na instrument tabli i vratima
Uf definitivno za osnovni paket "trendline " ide ovakva konzola sa slike dole ..bas lose nije u stilu Golfa:kuku:
Meni na prvu loptu nije 'seo' piano finish, ali mi je sad ubedljivo najbolja kombinacija za G7.