Porsche Carrera 911 (992)
Re: Porsche Carrera 911 (992)
28. maja premijera hibridne verzije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Usrase ga sa ovom dig tablom...
Ispade da je "stara" 992 brza od nove, jer dok ti punis bateriju ovaj moze se vozi i dalje normalno po stazi
Ispade da je "stara" 992 brza od nove, jer dok ti punis bateriju ovaj moze se vozi i dalje normalno po stazi

Ne voziš trku na stazi, već si na TD. Razlika je poprilična, zato tu neće biti problema sa punjenjem baterije bilo kad.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Digitalna tabla mi se ne sviđa, iako može baš fino da se podesi. "Stara" mi je baš lepa.
Pošto radim u razvojnom centru gde se razvija 911 hibrid i ovaj novi elektro Makan, malo sam čačkao, doduše još je sve u probnoj i nezavršenoj fazi i mislim da su mogli još malo da sačekaju sa prelaskom na digitalnu tablu. Možda ću vremenom promeniti mišljenje ali za sad nisam oduševljen.
Ali ubrzanja su baš brutalna, nisam tako nešto još doživeo.
Pošto radim u razvojnom centru gde se razvija 911 hibrid i ovaj novi elektro Makan, malo sam čačkao, doduše još je sve u probnoj i nezavršenoj fazi i mislim da su mogli još malo da sačekaju sa prelaskom na digitalnu tablu. Možda ću vremenom promeniti mišljenje ali za sad nisam oduševljen.
Ali ubrzanja su baš brutalna, nisam tako nešto još doživeo.
Šta je ovo ? MHEV sa EM od 54 KS i 150 Nm sa baterijom od 1,9 kWh ?
Nisu hteli da naprave gresku kao AMG pa da zavrse sa hibridom od 2.2t. Hibridni deo ovde sluzi da pripomogne kad treba, pretezno na izlascima iz krivina. Pored elektromotora i turbokompresori su hibridni (elektromotor/generator) tako da nema turbo rupe. Nema ni wastegate-a tako da visak energije sa turbine ide u baterije.

992.2 GT3 Touring

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koja lepota.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Kako može da nema naslone za glavu pozadi kad su obavezni?
Pise u korisnickom uputstvu da pozadi mogu da se voze samo deca/ljudi do odredjene visine .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Porsche is expanding the 911 range with the new Carrera S. With its 3.0-liter turbo boxer engine and 480 hp (353 kW), as well as more comprehensive standard equipment, it is positioned between the 911 Carrera and the 911 Carrera GTS. In terms of performance and dynamics, it clearly surpasses the previous model. The significant increase in power and additional equipment options provide significant added value compared to the 911 Carrera: