SUV do 34000
Re: SUV do 34000
CVT u novom QQ je daleko daleko bolji u radu u odnosu na one stare verzije.
Iskreno ja nisam našao nešto što bi ga odalo da je cvt (a znajući stare cvt menjače iz Nissana)
Iskreno ja nisam našao nešto što bi ga odalo da je cvt (a znajući stare cvt menjače iz Nissana)
Qq trenutno deluje kao najbolja ponuda. (Uz tiguan ako postoji) Zapravo vec neko vreme dok prazne lagere pre FL, a i vidim bas ih se namnozilo po Ns. I svi su solidno opremljeni vec od srednjeg paketa. Ja za to kratko sto vozah taj motor + menjac ne primetih nista cvtovsko u njemu. Mane mogu ipak biti prostor (malo mi to 480l hm..pa nerealno u odnosu na subjektivan osecaj kada otvoris gepek). I na long-term testu auto expressa napisase da umara posle duzih putovanja @grujicd ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Morali bi da malo da pojasne kako ih to auto zamara. Buka nije sigurno, opušteno se priča na 130-140. Ogibljenje nisam primetio da nešto bacaka auto, sedišta isto nisam primetio da mi išta smeta - drugar ima kombinaciju eko koža - tkanina, možda su obična sedišta nešto neudobnija, nemam pojma.
Nisam skontao, valjda sedista (ili trap), kao eto bradonja izasao ukocen. Tekna + su vozili. Ali suv ko suv, nijedan nije super udoban. Svakako dobra kupovona.
Ako se traži "dugo prugaš" za česte duže vožnje - onda se ide na klasu iznad. Jednostavno ovo je, kako ja zovem, ulazni cSUV segment
Golf klasa u SUV svetu

Ja sam vozio 1.3 160ks automatik iz 2020 i sasvim lepo je radio menjač. Doduše, samo sam vozio po nbg i autoput pa ne znam kakav je za gužve i preticanja/uzbrdice.grujicd napisao:Moja (kratka) iskustva su da taj njegov CVT uopšte ne nervira, nema moped osećaj, deluje kao i bilo koji drugi automatik.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
4 godine star auto za tolku cifru....
Maltene toliko bio nov.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- hal
- Pridružio se: 03 Mar 2018, 19:42
- Garaža: Škoda Yeti Adventure 2.0 TDI 4x4
Nikako se ne uklapa. Ali svakako zanimljiv predlog.Ji 4Tze napisao: 28 Maj 2024, 22:26 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... search-v31
Recimo ovako nešto...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Evo kako je meni sa 187cm pozadi u QQ. Ispred je drugar koji je nekih 178cm. Po meni ima dovoljno mesta.

QQ tekna + oprema, 2024 godiste, CVT menjač, nakon 3800 km i dalje zadovoljan, nije bilo nikakvih problema
... prelazak sa Superb mk3 manuelca, mnogo mi prija ta povišena pozicija sedenja, CVT menjač odlično radi posao, ali odlično, na 130 km/h izuzetno tih, a BOSE ozvučenje odlično.... multimedija ni jednom nije "zaštucala"
, adaptivni tempomat ili ti Nissan propilot sistem radi odlično.... u svakom slučaju za sada zadovoljan, sledeći auto definitivno QQ facelift epower da probamo i tu tehnologiju....

- hal
- Pridružio se: 03 Mar 2018, 19:42
- Garaža: Škoda Yeti Adventure 2.0 TDI 4x4
Je l' mk3 superb bio TDI? Ja se plašim kakva su među ubrzanja QQa, navikao sam na moment iz dizela i stvarno bi mi bio problem ako je tu velika razlika. Zvao Hit auto, imaju još par komada, sutra ili u petak probna vožnja, pa računam da će moći na AP da se isproba ubzanje 80-120.
Probaj to i probaj negde uzbrdo kreni stani da vidiš da li ti odgovara.
Bio je benzinac, nisam neki dizelas 
hal napisao: 29 Maj 2024, 15:20 Je l' mk3 superb bio TDI? Ja se plašim kakva su među ubrzanja QQa, navikao sam na moment iz dizela i stvarno bi mi bio problem ako je tu velika razlika. Zvao Hit auto, imaju još par komada, sutra ili u petak probna vožnja, pa računam da će moći na AP da se isproba ubzanje 80-120.