Pomoć na putu

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Pomoć na putu

Post od trojanac »

Pa sigurno se nikome ne isplati da ima svoju šlep službu već unajme nekog u blizini mesta gde je potrebna asistencija.
Posetite www.garaza.rs !
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

trojanac napisao: 19 Maj 2024, 08:28 Znaš li šta pokriva Toyota Assist?

Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Evo za Toyotu. Neke stvari su povoljnije nego kod BMW-a, a neke lošije.

https://local.toyota.rs/pdf/2023-eurocare-web.pdf

Slično je i kod ostalih, "mešano meso".
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Pa tako kao ovlašćeni rade i ove opšte pomoći na putu, nemaju svoju šlep službu, umesto vas okrenu broj telefona lokalne šlep službe prema mestu intervencije.
A to isto možete i sami da uradite i izbegavate bar jednog dodatnog posrednika.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ovo dobiješ besplatno kad kupiš kola. Nego svi razmišljaju da si dobio ne znam kakvu sigurnost, a u stvari su relativno mali iznosi koje pokrivaju.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Znam da je "besplatno" uz nova kola ali i to se naravno plaća pri kupovini (iako se ne navodi posebno na fakturi).
Nema besplatnog ručka što se kaže osim u mišolovci :)
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Ovlasceni servisi bi trebali da imaju i svoja slep vozila tj bar jedno, mislim da sam vidjao par ovl. dilera da imaju slepke brendirane u svoje boje, ali logicno ne isplati im se da posalju svoje vozilo kad si daleko od njih vec plate nekog lokalca ili pak ako je van radnog vremena opet ne mogu da posalju svoje vozilo. Konkretno znam za 2 slucaja sa mercedesom, a konkretno mercedesv servis iz Nisa, slali su svoje slep vozilo.
A ove pomoci na putu tipa atlas i sl. oni koriste iskljucivo lokalce za slep. imaju dil sa doredjenim prevoznicima, neke vrv i u datom trenutku resavaju.
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

Kada je meni zatrebao BMW Assistence (zbog istovremenog defekta dva pneumatika pri udaru u rupu), „po mene“ je kao šlep došao Mečkin kamion iz 1982. godine ... :)
Reče čovek da se za naše puteve i ne isplati imati nešto novije ... :)
DesertRose
Reactions:
Pridružio se: 28 Jun 2023, 11:18
Garaža: Audi A3

Post od DesertRose »

Cao, jel ima neko iskustva sa Altas ili Tesla pomoc na putu paketima? Po mogucstvu internacionalnim?

Ako nema dobrodosla je svaka preporuka osiguranja tog tipa. Hvalaa
virke
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2019, 22:07

Post od virke »

Imao sam 2 godine Fiat pomoc na putu. Essential paket. 2 godine za 20e :D
Dzabe!
Mogu da potvrdim da radi. Za vikend udjem u garazu i vidim ispod auta antifriz. Upalim auto i vidi da izbacije antifriz iz hladnjaka. Pozovem call centar i prijavim kvar. Javi mi se lik koji slepa i pita da li mi odgovara Ponedeljak ujuto u 7 da dodje. Dosao iz Bg-a do Panceva i prevezao me 6-7 km do ovlascenog Fiat servisa\ :D :D Nista nisu naplatili.
U servisu me lepo docekali....trljaju ruke....kazu 2-3 dana da pogledaju sta je. Ja reko nema problema dajte mi zamenski auto. Oni nemaju. Objasnim ciki na salteru da su mi iz call centra rekli da ako mi servis neda auto da nadjem sam rent car i da imaju fore 4h da mi poprave auto ili da mi daju zamenski.
On me gledo bledo, nije mu pravo, malopre mi rekao da nema slobodnih termina za popravku ali odmah je zvao sefa servisa. Popravili mi auto za pola sata :) Ispao neki cep hladnjaka....

Sto se mene tice APSOLUTNA PREPORUKA ZA FIAT POMOC NA PUTU.

Zao mi sto nemam auto o 10 god :) To bi me resilo muka koji pomoc na putu da izaberem za letovanje :)
Ovako sam se dvoumio izmedju Atlasa i Tesle svi drugi otpadaju (nisam bas detaljno analizirao ponudu osiguravajucih kuca tipa Dunav,DDOR, Generali...)
Sve sam blizi Tesli zbog Atlasovih sitinih slova u ugovoru i slepanja do 1000e a za te pare po njihovom vazecem cenovniku mozes da dobijes max 500km posto se kilometraza racuna u oba smera. Ako imas vise km za slepanje placas razliku u ceni pre utovara auto na slep.
Voleo bih da cujem neka iskustva sa Teslom....citao sam njihov ugovor i oni nemaju tako nesto. Deluje da je stvarno neogranicena kilometraza ali verovatno i tu ima neka caka kao sa Atlasom :)
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Ja skoro citah negde mnogi pljuju teslu ali se ne secam zbog cega konkretno, u svakom slucaju ni kod jednih nije bajka, uvek ima neka zackoljica pa sad gde ce manje da te zajebu pitanje je.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Spominje se i neki Continental. Ima li neko iskustva sa njima?

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Dobre i letnje i zimske :D

TapaT

Korisnikov avatar
Lanmi206sw
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2021, 23:43
Garaža: Peugeot

Post od Lanmi206sw »

DesertRose napisao: 21 Maj 2024, 18:09 Cao, jel ima neko iskustva sa Altas ili Tesla pomoc na putu paketima? Po mogucstvu internacionalnim?

Ako nema dobrodosla je svaka preporuka osiguranja tog tipa. Hvalaa

Ma samo Atlas. Nisam nikad čitao ugovor ali znam da su meni na terenu sve ispoštovali do reči i čak preko toga. Ne rade džabe više od 15 godina svi ostali sa gase posle 3-4
Korisnikov avatar
Inzaghi
Reactions:
Pridružio se: 11 Okt 2017, 11:31
Garaža: Peugeot 308 1.6 2010

Post od Inzaghi »

Preko A1, 15% popusta na Internacionalni paket Atlasa.

https://a1.rs/privatni/a1_klub_plus/detalji?id=340
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

ADAC-ov indeks pouzdanosti se izračunava prema broju putovanja na teren njihove službe pomoći na putu, tzv. Žuti anđeo, na 1.000 registrovanih vozila.

Vozači su se najčešće javljali službi pomoći na putu zbog neispravnog akumulatora (44,1% svih asistencija
Znaci moje nosenje rezervnog aku u gepeku, je vrlo svrsishodno....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Odgovori