Grčka
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Grčka
Najveci problem Sitonije je Srbija i Bugarska preblizu. Tu ne ostane grka, a ja zbog njih dolazim.OMP napisao:Pa koji izbor imas generalno na Sitoniji sto se samih mesta tice, Nikiti, Neos i Toroni to su 3 jedina mesta na zapadnoj obali, ostalo su seoca poput Porto koufo i Metamorfozi i onih mesta na samomo pocetku Sitonije sta ima Psakudia, Gerakini i sl.
I Toroni je mali i meni se uopste ne svidja, nema nikakav sadrzaj, neuredjeno, jedna ulica, sta znam obisao sam ga prosle god kad sam bio u Neosu a i ove godine cemo opet Neos, nekako mi je on najlepsi u tom delu a i odlicna baza za obilazak plaza. Istocu obalu ne bih, tamo jedino Sarti ima ostalo su neka seoca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Sitonija je prelepa što se tiče mora, ali je sada previše iskomercijalizovana za moj ukus. Ranije je bilo mnogo bolje.Uroš S. napisao: 07 Jun 2024, 09:47Najveci problem Sitonije je Srbija i Bugarska preblizu. Tu ne ostane grka, a ja zbog njih dolazim.OMP napisao:Pa koji izbor imas generalno na Sitoniji sto se samih mesta tice, Nikiti, Neos i Toroni to su 3 jedina mesta na zapadnoj obali, ostalo su seoca poput Porto koufo i Metamorfozi i onih mesta na samomo pocetku Sitonije sta ima Psakudia, Gerakini i sl.
I Toroni je mali i meni se uopste ne svidja, nema nikakav sadrzaj, neuredjeno, jedna ulica, sta znam obisao sam ga prosle god kad sam bio u Neosu a i ove godine cemo opet Neos, nekako mi je on najlepsi u tom delu a i odlicna baza za obilazak plaza. Istocu obalu ne bih, tamo jedino Sarti ima ostalo su neka seoca.
Isto je i sa Lefkadom. Ranije je bila mnogo više "divlja", a sada već prelazi u Sitoniju.
Ipak, i pored toga sledeću subotu odosmo na Lefkadu. Jedva čekam...
Razmotrite i atos, konkretno jerisos je meni bio ok pre 3-4 godine kad sam bio. Tiho mirno mesto sa ok javnom plazom a opet ima nekih 'sadrzaja' da se prosetas. Kad duva vetar za 5 min si na drugoj obali gde nema vetra.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ove godine idemo u Paraliju Pantelejmonas, odmah iznad Platamona. Baš sa idejom da izbegnemo Solun. Ne znam kakvo je more, sa slika deluje ok, apartmani su na samoj plaži, ima pored kafić u drveću... Jedino što je bilo prilično mršavo kad sam tražio na bukingu i airbnb. I onda krenuo po google maps, gledao šta je na obali, da sa slika deluje ok, i kontaktirao 5-6 smeštaja preko vajbera ili fejsa dok nisam našao termine koji nam odgovaraju.
https://www.blue-house.gr/
Na kraju nam je apartman na obali sa pogledom na more kraj juna početak jula - 70e. Ne pamtim kad sam zadnji put toliko platio, zadnjih par godine mi je svuda bilo preko 100 za sličan nivo. E sad, kako je uživo javljam za par nedelja.
https://www.blue-house.gr/
Na kraju nam je apartman na obali sa pogledom na more kraj juna početak jula - 70e. Ne pamtim kad sam zadnji put toliko platio, zadnjih par godine mi je svuda bilo preko 100 za sličan nivo. E sad, kako je uživo javljam za par nedelja.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Generalno, ni Grci u tom delu nisu mnogo bolji.Uroš S. napisao:Najveci problem Sitonije je Srbija i Bugarska preblizu. Tu ne ostane grka, a ja zbog njih dolazim.OMP napisao:Pa koji izbor imas generalno na Sitoniji sto se samih mesta tice, Nikiti, Neos i Toroni to su 3 jedina mesta na zapadnoj obali, ostalo su seoca poput Porto koufo i Metamorfozi i onih mesta na samomo pocetku Sitonije sta ima Psakudia, Gerakini i sl.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Grčka je izbacila aplikaciju MyCoast. U aplikaciji su ucrtane sve plaže, a plavom bojom su obeležena mesta zakupljena za ležaljke. Sve okolo mora biti dostupno "za peškire".
Napravili su mogućnost prijave zloupotrebe zakupa/koncesije, ukoliko baratate jezikom na kojem je aplikacija
https://www.gov.gr/en/upourgeia/upourge ... yCoast_app
TapaT
Napravili su mogućnost prijave zloupotrebe zakupa/koncesije, ukoliko baratate jezikom na kojem je aplikacija

https://www.gov.gr/en/upourgeia/upourge ... yCoast_app
TapaT