Vazduhoplovi
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Vazduhoplovi
Ima li neko preporuku za pouzdani parking na BG aerodromu, tipa ostaviti auto na placu, oni te prebace do aerodroma, i kad se vracas pokupe te i odbace do auta. Ovako nesto carport.rs. Treba za 4-5 dana. Ne bih da ostavljam auto na aerodromskom parkingu, cena ne igra glavnu ulogu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Tako isto radi i aerodromski parking(p11 tesla), cak se i nalazi pored tih privatnih placeva, ne vidim koja je razlika. Jedino ako kod tih privatnih nadjes neki sa natkrivenim delom pa da ga ne przi sunce.
Jos je na tom Tesla bila odlicna cena, ne znam sada.
Busevi pice non stop, ne staju.
Busevi pice non stop, ne staju.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
300din je dan za taj P11, privatni nisu ispratili to sa cenom. Samo što sam sad za prethodne praznike naleteo da bude pun iako na displeju ispred piše da ima mesta. Kad krenu odmori može biti problematično.
Podigli su cene, sad je 500 dinara dan i prva 3 sata više nisu besplatna već koštaju 100 dinara.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
A jel su pod nadzorom ta vozila? Jer na ovom sa linka koliko vidim jesu. Da ne fali pola auta za par dana. Ovo sto drzi neko kome je u interesu da dobije dobre ocene i povratnike klijente mislim da ce vise da obrati paznju na takve detalje. to je neko moje misljenje, ne kazem da sam 100% u pravu. Za 5 dana je i ovde 2500.ftj napisao: 08 Jun 2024, 19:23 Tako isto radi i aerodromski parking(p11 tesla), cak se i nalazi pored tih privatnih placeva, ne vidim koja je razlika. Jedino ako kod tih privatnih nadjes neki sa natkrivenim delom pa da ga ne przi sunce.

Jesu pod video nadzorom 
Ne mogu da se setim sad dal je i ceo plac ogradjen, al da, kod privatnika je obicno i fizicki covek u kucici.

Ne mogu da se setim sad dal je i ceo plac ogradjen, al da, kod privatnika je obicno i fizicki covek u kucici.
Ja ovde parkiram cesto i najprofesionalniji su od svih, imaju 3 kombija koja voze i ostavljaju te tamo kod najblizeg parkinga na terminalu, uvek ima ljudi na placu i ima video nadzor i osiguranje (ne znam sta to obuhvata iskreno)dragvorl napisao: 08 Jun 2024, 19:16 Ima li neko preporuku za pouzdani parking na BG aerodromu, tipa ostaviti auto na placu, oni te prebace do aerodroma, i kad se vracas pokupe te i odbace do auta. Ovako nesto carport.rs. Treba za 4-5 dana. Ne bih da ostavljam auto na aerodromskom parkingu, cena ne igra glavnu ulogu.
Nalaze se pre kruznog toka gde ides na Tesla parking
https://www.aerodromparking.com/
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Hvala.

500 din minus 20% za online je P11.
Nisam siguran ali deluje da je jedini asfaltiran i osvetljen. Ostali deluju kao tucanikom nasute ograđene njive, sa sve barama u slučaju kiše
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nisam siguran ali deluje da je jedini asfaltiran i osvetljen. Ostali deluju kao tucanikom nasute ograđene njive, sa sve barama u slučaju kiše

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Bolje i to nego da pokradu nesto sa auta za tih par stotina dinara ustede.

Pa nije beograd san francisko majku mu.
Surčin mafija.