Auto sam dodaje gas.
Auto sam dodaje gas.
Pozdrav drugari, uzeo sam pre 2 nedelje Audi a3 2010 automatik 7 brzina. Auto je isao lepo sve do juce kada je pocela da se desava cudna stvar. Kada sam krenuo auto da parkiram u dvoriste, auto je poceo sam da turira, kazaljka je pocela da skace za jednu crticu iznad 1000 i vraca se sama, parkirao sam auto i vratio menjac u Parking, ali ista stvar se nastavila i kad sam pustio sve komande, to je trjalo minut dva i onda se smirilo. Jutros kada sam krenuo u grad, u toku voznje kada sam stao na pesacki, cim sam pritisnuo kocnicu opet poce da turira. I to se tako nastavilo dok ga nisam parkirao i opet se samo smirilo. Da kazem isto posle toga kada sam pokusao da ga upalim, zaverglao je digao na 500 obrtaja upalio se, onda se ugasi i posle sekunde opet se upalio. Stvarno ne znam u cemu je problem, kasnije danas idem na diagnostiku ako se tu moze videti ista sobzirom da ne iskacu greske na tabli nikakve. Nadam se da nije do motora nesto.
Re: Auto sam dodaje gas.
A motor je, da pogadjamo kao u kvizu?
Liči na problem sa zaptivanjem usisa kod benzinca.
Re: Auto sam dodaje gas.
Ja se iizvinjavam zaboravio sam da napisem a nmg da editujem sad, MOTOR je 1.6 TDI 105 konja DIZEL.ljubitelj napisao: 12 Jun 2024, 13:56 A motor je, da pogadjamo kao u kvizu?