Auto sam dodaje gas.

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Somehere
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2021, 12:46

Auto sam dodaje gas.

Post od Somehere »

Pozdrav drugari, uzeo sam pre 2 nedelje Audi a3 2010 automatik 7 brzina. Auto je isao lepo sve do juce kada je pocela da se desava cudna stvar. Kada sam krenuo auto da parkiram u dvoriste, auto je poceo sam da turira, kazaljka je pocela da skace za jednu crticu iznad 1000 i vraca se sama, parkirao sam auto i vratio menjac u Parking, ali ista stvar se nastavila i kad sam pustio sve komande, to je trjalo minut dva i onda se smirilo. Jutros kada sam krenuo u grad, u toku voznje kada sam stao na pesacki, cim sam pritisnuo kocnicu opet poce da turira. I to se tako nastavilo dok ga nisam parkirao i opet se samo smirilo. Da kazem isto posle toga kada sam pokusao da ga upalim, zaverglao je digao na 500 obrtaja upalio se, onda se ugasi i posle sekunde opet se upalio. Stvarno ne znam u cemu je problem, kasnije danas idem na diagnostiku ako se tu moze videti ista sobzirom da ne iskacu greske na tabli nikakve. Nadam se da nije do motora nesto.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Re: Auto sam dodaje gas.

Post od ljubitelj »

A motor je, da pogadjamo kao u kvizu?
Liči na problem sa zaptivanjem usisa kod benzinca.
Somehere
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2021, 12:46

Re: Auto sam dodaje gas.

Post od Somehere »

ljubitelj napisao: 12 Jun 2024, 13:56 A motor je, da pogadjamo kao u kvizu?
Liči na problem sa zaptivanjem usisa kod benzinca.
Ja se iizvinjavam zaboravio sam da napisem a nmg da editujem sad, MOTOR je 1.6 TDI 105 konja DIZEL.
Odgovori