Ne mislim nego znam da crkava, i znam koliko košta remont sistema.drug_clan napisao: 11 Jun 2024, 19:59 Airmatic je verujem vazdusno vesanje, mislis da to crkava?
Ne znam ja bih neku udobnu limuzinu, malo prelazim godisnje, samo da nije les koji ce da se kvari...
Izašao je posle mog komentara video o tom Mercedesu (seriji) pa i tamo pominju vazdušno pri kraju klipa. Pogledaj, Zoki PH, okačen i ovde na forumu.
Inače su vrlo blagi prema manama te serije, takoreći pogled kroz ružičaste naočari taj video.
Udobna limuzina jeste a li je prilično kvarljiva, kvalitet ispod proseka ostalih marki tih godina, kvarovi su uglavnom nepopravljivi nego mora komplet remont-zamena...postoji šansa da je neko sve ispopravljao (i platio podosta za to) pa prodaje primerak koji neće svako malo da se kvari ali to je stvar dosta sreće.
Inače, farovi xenon, upravljač, kočnice (SBC je 100% programiran kvar, ne popravlja se nego menja), zadnj dif. i most, zadnje vešanje, korozija u poodmakloj fazi, obe kontakt brave volana ...to su osnovni početni problemi koji se pre ili kasnije mogu očekivati za remonte.
Po meni to je auto za prelaženje velikih kilometraža, taksisti ga vole jer je široko rasprostranjen na otpadima, polovnih delova ima na sve strane i onda je krparenje prilično jednostavno...pokvareni polovni deo menjaš za polovni koji će se pokvariti i tako ukrug a usput okrećeš kilometre i zaradjuješ kao taksi.
Za namenjenu privatnu upotrebu sa malo km i za te novce mislim da ima izbora dovoljno drugih takodje udobnih limuzina. Po meni 2008,godište je prestaro za Mercedes da bi bio sedi i vozi, neće da se kvari.