Polovnjak oko 10K EUR
Re: Polovnjak oko 10K EUR
To sto sipas jos para u budzet, ne znaci da ce biti pouzdanije. Ovaj C3 mi je spolja lep, ali iznutra deluje da je nula opreme, najslabiji motor i manuelac. Vozilo cim izadje iz salona izgubi 10 %, a ovo je cini mi se cena novog. Test vozila voze i zaposleni i obicno je cena takva, da ako se bas neko zaleti, prodace mu.
Shine oprema koliko vidim vise ne postoji, volan, moguce da je kozni, ali mi deluje plasticni.
P.S.
Imas na sajtu cutroena cenovnik, izgleda da su za Srbiju ostavili samo dva niza paketa opreme - you i plus i najslabiji motor, ostalo nema uopste u ponudi.
P.p.s.
Opel ti je deo PSA grupacije, znaci isti motori kao i pezo-citroen i neki delovi
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Shine oprema koliko vidim vise ne postoji, volan, moguce da je kozni, ali mi deluje plasticni.
P.S.
Imas na sajtu cutroena cenovnik, izgleda da su za Srbiju ostavili samo dva niza paketa opreme - you i plus i najslabiji motor, ostalo nema uopste u ponudi.
P.p.s.
Opel ti je deo PSA grupacije, znaci isti motori kao i pezo-citroen i neki delovi
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Poslednja izmena od lami u 13 Jun 2024, 08:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Prijateljca je bila u slicnoj situaciji pre 2 godine, i posle 2-3 meseca traganja po raznim placevima za odgovarajucim polovnjakom, odlucila se za kupovinu novog Dacia Stepway automobila sa ~160 evra mesecnom ratom.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Auris je za sve te ostale ipak ozbiljniji auto. Ja bi seo, probao, da vidim kako mi lezi i ako je to to zavrsio bi potragu. I boja je lepa (ono sto zenama vise prevagne) 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Nat7
- Pridružio se: 07 Jun 2024, 09:04
- Garaža: Citroen C3 1.4HDI 2007.
Hvala na savetu!shandu90 napisao: 13 Jun 2024, 09:10 Auris je za sve te ostale ipak ozbiljniji auto. Ja bi seo, probao, da vidim kako mi lezi i ako je to to zavrsio bi potragu. I boja je lepa (ono sto zenama vise prevagne)

Poslednja stvar koju zelim je da sipam jos para u budzet, jer vec preplacujem poreze i svasta, ali ovo je nakon dva osrednja polovnjaka koja sam imala u proslom periodu, prvi auto koji bih da kupim a da je malo ovako ozbiljniji, noviji, i sa malo vise opreme, pa mi je delovalo da je ok opcija da kupim od zvanicne auto kuce. Ne znam koliko je pouzdano, ali stvara takav privid. Takodje, bilo bi lepo da je auto i estetski prihvatljiv, ali ako ne moze, radije bih dobar motor i pristojan kvalitet izrade, nego nekoga atraktivnog plastikanera koji se gusi na Iriskom, a kome bi na Zlatiboru ili Lefkadi otisle lamele od naprezanja.
Svakako sam razmatrala da odem za vikend u BGD da proverim ovu Toyotu. Ali opet me ta veoma mala kilometraza buni. Tako malo ni ja ne prelazim a radim od kuce po 18h dnevno

- Nat7
- Pridružio se: 07 Jun 2024, 09:04
- Garaža: Citroen C3 1.4HDI 2007.
Dok se ja premisljam, juce prodata Toyota.
Tako da se potraga nastavlja.

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne bi se složio sa ovom idejom. Ako prodaju kola iz uvoza kod nas ti je skoro garantovano da će biti neki oblik prevare - ili je auto bio oštećen, sa nekim kvarom, ili je kilometraža vraćena. Pogledaj kola kakva te zanimaju na mobile.de, sa kilometražom i opremom koji su ti ok, da nisu havarisana. Dodaj koliko mogu da budu troškovi carine i PDV-a, transporta i špedicije, i dodaj i neku zaradu auto kuće. Onda pogledaj koliko takav auto košta kod nas u auto kući. Ako košta isto kao i na mobile.de, nešto ne štima. I onda shvatiš da nisu uvezli taj takav kakav si ti gledala nego neki što je bio udaren, ili je imao 300k km pa mu vratili na 120k, ili je bio rentacar, ili je imao neki peti problem. Ako nema ništa od ovih problema onda će i preko biti jača cena i neće biti konkurentan sa cenom kad se uveze kod nas. Mali je prostor da auto kuća funkcioniše a da je sve cakum pakum.
Najmanja šansa prevare (ali nije nula) je da kupiš auto koji je kupljen u Srbiji, i od prvog vlasnika. Ako auto kuća prodaje auto od prvog vlasnika i to je isto ok jer se obično radi o staro za novo varijantama.
Bar bi ja pre birao takvu varijantu na račun nešto slabije opreme ili motorizacije.
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... eugeot-208
Ako već dižeš budžet, pogledaj ovo. Rekla si već da ti odgovara novi 208, a ovo deluje kao skroz korektna ponuda s obzirom na kilometražu, činjenicu da je kod nas kupljen, prvi vlasnik, turbo motor. Po ceni je egal sa 208-icama na placevima iz uvoza.
I dobro razmisli da li bi uzimala veći auto jer ti se na prvu čini kao dobra ponuda. Koliko sam shvatio, tebi B segment radi posao, a ako bi uzela recimo onog Pikasa što si kačila, više bi videla njegove mane nego prednosti u svakodnevoj upotrebi. Na stranu što ćeš pre naći očuvan manji auto iz nižeg segmenta.
Ako već dižeš budžet, pogledaj ovo. Rekla si već da ti odgovara novi 208, a ovo deluje kao skroz korektna ponuda s obzirom na kilometražu, činjenicu da je kod nas kupljen, prvi vlasnik, turbo motor. Po ceni je egal sa 208-icama na placevima iz uvoza.
I dobro razmisli da li bi uzimala veći auto jer ti se na prvu čini kao dobra ponuda. Koliko sam shvatio, tebi B segment radi posao, a ako bi uzela recimo onog Pikasa što si kačila, više bi videla njegove mane nego prednosti u svakodnevoj upotrebi. Na stranu što ćeš pre naći očuvan manji auto iz nižeg segmenta.
Poslednja izmena od elMaestro u 13 Jun 2024, 11:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Имам једно потпитање...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ovo je 50% veći budžet. Ne mogu da pričam u tuđe ime, ali nešto ne verujem da je to bila zamisao. Za te pare ima nov auto da se izveze iz salona.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- AchtungDichtung
- Pridružio se: 02 Jun 2020, 13:11
Ako ti je i segment iznad opcija, baci pogled u NS na ovu Kiju:
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Trebalo bi da je jos uvek u fabrickoj garanciji, a nije mnogo iznad tvog originalnog budzeta.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Trebalo bi da je jos uvek u fabrickoj garanciji, a nije mnogo iznad tvog originalnog budzeta.
Skupo je ovo i nije full kao što piše prodavac.elMaestro napisao: 13 Jun 2024, 11:15 http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... eugeot-208
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ako je moguće dobaciti do 12k ovaj Ceed je avion za sve prethodno pominjane.
Posetite www.garaza.rs !
Probao sam taj Ceed, a imam motor koji je u gore pomenutom Aurisu, ovaj u Ceed je dosta bolja voznja i bolje vuce.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- rele
- Pridružio se: 07 Maj 2012, 21:11
- Garaža: Honda CB 750 Four K,Ducati Scrambler F.T,Honda Monkey,Cupra Formentor,Fiat 500C
- Kontakt:
Ceed deluje skroz korektno,po meni malko vise km ali ako je redovno odrzavan mozda i nije lose.
Unutra ga treba srediti,spolja deluje ok.
I proveriti ima li policu prtljaznika,na fotki fali.
Sto rece neko, cene za dobar ,odrzavan auto u nemackoj su strasne, moja bivsa arona 2021-o godiste, dva puta farbana ali redovno odrzavana,bez greske,je prodana za 18500e.
Ali npr malo stariji auti , od recimo 2015 i starije se mogu dosta povoljno pazariti.
Danas se kod mene prodao pug 508 kombi,dizel sa odlicnom opremom,velikom panoramom itd ... sa 110hkm za 4900e
Dosta zavisi i od aktuelne ponude i potraznje.
Unutra ga treba srediti,spolja deluje ok.
I proveriti ima li policu prtljaznika,na fotki fali.
Sto rece neko, cene za dobar ,odrzavan auto u nemackoj su strasne, moja bivsa arona 2021-o godiste, dva puta farbana ali redovno odrzavana,bez greske,je prodana za 18500e.
Ali npr malo stariji auti , od recimo 2015 i starije se mogu dosta povoljno pazariti.
Danas se kod mene prodao pug 508 kombi,dizel sa odlicnom opremom,velikom panoramom itd ... sa 110hkm za 4900e
Dosta zavisi i od aktuelne ponude i potraznje.
trojanac napisao:Ovo je 50% veći budžet. Ne mogu da pričam u tuđe ime, ali nešto ne verujem da je to bila zamisao. Za te pare ima nov auto da se izveze iz salona.