Ali "ja sam prvi vlasnik a kupljen je od prvog vlasnika u Švajcarskoj" .
Kakav cirkuzant od prodavca. Bar je optimista, ako ništa drugo. Staviti M5 bedž na auto od 2L a posle toga ne pustiti vodu.....
Prvi do prvoga....
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
I ja sam prvi vlasnik mog auta u Srbiji a u CH je imao jednog vlasnika tj vlasnicu, tako da sam u generalnom plasmanu 2. vlasnik
U principu u tom slucaju i moze da znaci, konkretno za moj primer, auto je odrzavan u fulu sve vreme i sve na vreme, mahom ovl. servis tj fiat garaze, kod mene evo 4. godina takodje odrzavano sve kad treba i kako treba, svakako to vise znaci nego kad ne znas nista o autu e sad u sutrasnjoj prodaji dal ce to nekom da znaci i dal ce verovati to je stvar kupca.
Potenciranje toga da je prvi vlasnik u Srbiji uopste ne garantuje da je auto dobro odrzavan.
A to " vecinom odrzavan u ovlascenom" mi je tek odbojno. Vecinom preskacem takve oglase. Zasto bi odrzavao malo u ovlascenom a malo ne? Ili odrzavaj u ovlascenom ili nemoj, to povremeno samo budi sumnju.
Prvi vlasnik u Srbiji je svakako bolji podatak nego da nego da je ko zna koji, jer je veca sansa da je neko pazljivije birao primerak nego da je neko uvezao bilo sta samo da se valja dalje...
Heinz napisao: 17 Jun 2024, 10:30
Za CH održavanje smo videli sve kod Borka.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imam jednu anegdotu oko Swiss made. Nabavio sam svojevremeno jedan bicikl, ram koji je radjen rucno u Svajcarskoj, i to je kao poslednji brend koji to jos uvek tako radi.
Bicikli si im reda velicina 6-10.000 svajcaraca. https://www.aarios.ch/aarios-ag.html
Kad sam ga rasklopio, iznenadjenje, tajvanska viljiska.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Sto se odrzavanja kola u CH tice ima svega ali i Borko malo preuvelicava jer on ne uzima u obzir to da se tamo slepo pridrzavaju onog sto je fabrika propisala, znaci ako je life time oil oni to ne diraju, jedino entuzijasti za neke specificne modele ili ko se razume ce promeniti ulje ili neki deo mimo fabrickih propisanih intervala, u suprotnom ih ne zanima dal je dobro menjati ulje na 20 ili 30k km ili treba cesce, voze kola u servise kad dodje vreme i to je to. Tako da on dzaba kuka jer i kod nas ima ljudi koji ne menjaju ulje u menjacu, difu i sl. i to mnogo veci procenat od nas koji bi zamenili, tako da mu je kukanje neosnovano. Naravno ima i tamo lopova kao i svuda da ti naplate nesto sto ne ugrade ali dosta je manji procenat i tamo treba birati gde odrzavas auto. Sve u svemu moglo bi se reci da je situacija kao i kod nas pa vrv i u celom svetu, imas ovakvih i onakvih ljudi i kola.
Ima i toga da on cesto uzima auta sa velikom kilometrazom koja imaju enormne troskove odrzavanja, gde skoro svaki kvar verovatno znaci veci racun u ovlascenom skuplji nego sto auto vredi. Takva auta zavrsavaju kod ljudi koji ih uzmu za dzaba i vozaju dok ne krepaju skroz