Ovih dana zbog vodostaja skoro da i nema plaze.
Mobile uploads
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Mobile uploads
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Lepa boja, ali nama nikako ne odgovaraju kamenite plaže. Samo peščane. Iako se voda brzo zamuti, lepi se pesak, ne možeš da hodaš kada se zagreje...ipak je mnogo komfornije kada je peščana podloga.
Zato nam je recimo Hrvatsko primorje dobro kao usputna varijanta za jun, a glavni odmor u julu Turska ili Grčka.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Zato nam je recimo Hrvatsko primorje dobro kao usputna varijanta za jun, a glavni odmor u julu Turska ili Grčka.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Re: Mobile uploadsu
A temperatura vode sada u CG?
Meni lepa, ni lepsa polovina se ne zali, bar ne na vodu 
https://seatemperature.info/hr/budva-te ... -vode.html

https://seatemperature.info/hr/budva-te ... -vode.html
Super topla 

Jesi to juče bio na Bešenovu?
Mi se naoštrili da idemo, otišli do Uradi sam da kupimo i suncobran, i došli do Kamenice i STOP, ne može dalje do Beočina jer je biciklistička trka. Dođem nekako do Paragova, kad ne možeš ni na Venac da se penješ do 14h zbog trke, i jbga, okrenemo se nazad.
Mi se naoštrili da idemo, otišli do Uradi sam da kupimo i suncobran, i došli do Kamenice i STOP, ne može dalje do Beočina jer je biciklistička trka. Dođem nekako do Paragova, kad ne možeš ni na Venac da se penješ do 14h zbog trke, i jbga, okrenemo se nazad.
Ja kad vidim ovaj kemenjar u vodi(moru) nemam volju da se kupam, nisam to nikad voleo, samo sitan pesak dolazi u obzir, eventualno nesto malo krupniji pesak tj sitni kamencici ali ovo kamenje za lomljenje nogu mi je uzas i kad treba da udjem i uzadjem iz vode, dzaba i bistrina vode i sve ostalo.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jeste to najgore za plažu, ni ja ne volim, ali nemamo nekog izbora tu u blizini. 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Suncobrani su demodeMomčilo napisao:Jesi to juče bio na Bešenovu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
E gledao sam preko sajta, ali je bilo na frku pa smo uzeli samo suncobran da ne komplikujem
Ne znam koliko je praktično, verovatno je dobra stvar ako imaš decu da ih ušuškaš u to. Ali ako ti sunce dolazi od vode, onda moraš da ga okreneš od vode što je bezveze.

Ne znam koliko je praktično, verovatno je dobra stvar ako imaš decu da ih ušuškaš u to. Ali ako ti sunce dolazi od vode, onda moraš da ga okreneš od vode što je bezveze.

Drugar mi je pricao dogodovstine iz Grcke prosle godine bas za te satorcice. Da komunalna policija patrolira po plazi par puta dnevno i naplacuju kazne za te satore - kao zabranjeno kampovanje na plazi 

Realno i nije ok postavljati takve satore po plazi em zauzimas dosta mesta, zaklanjas pogled onima iza tebe, treba da te zaobilaze oni koji bi u vodu i iz vode, svakako sve to mnogo vise smeta od suncobrana, ako ces sator ides na neke prazne plaze ili pak one velike ali tamo negde u pozadini budes da ne smetas nikom