Sezona pocela.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja takve plaže zaobilazim u širokom luku. Ne pada mi na pamet da budem na ležaljci usred mase, jednostavno to nije moja predstava uživanja na moru. Pesak, sopstveni suncobran, peškir, što dalje od gužve...Heinz napisao: 15 Jun 2024, 12:46 Na Kalogriji tamo gde je Mango hotel, su 2017. mislim uveli minimalnu konzumaciju, dakle prepaid. 50€ bilo čini mi se za set, pa naručuješ piće i hranu u tih 50€. Tada smo Sitoniji rekli ćao, i to ne zato što naplate 50€ (potrošimo mi preko toga) već zbog "policajca" koji je gledao da li neka deca jedu keks ili voće doneto od spolja a u "zoniranom" su delu.
Na drugim plažama su počeli da naplaćuju parking, ulaz... ne sećam se gde šta, kao CG tip turizma.
Ko voli neuređene plaže nema taj problem, ali to nije bilo za nas.
Saša napisao: 18 Jun 2024, 15:57Ja takve plaže zaobilazim u širokom luku. Ne pada mi na pamet da budem na ležaljci usred mase, jednostavno to nije moja predstava uživanja na moru. Pesak, sopstveni suncobran, peškir, što dalje od gužve...Heinz napisao: 15 Jun 2024, 12:46 Na Kalogriji tamo gde je Mango hotel, su 2017. mislim uveli minimalnu konzumaciju, dakle prepaid. 50€ bilo čini mi se za set, pa naručuješ piće i hranu u tih 50€. Tada smo Sitoniji rekli ćao, i to ne zato što naplate 50€ (potrošimo mi preko toga) već zbog "policajca" koji je gledao da li neka deca jedu keks ili voće doneto od spolja a u "zoniranom" su delu.
Na drugim plažama su počeli da naplaćuju parking, ulaz... ne sećam se gde šta, kao CG tip turizma.
Ko voli neuređene plaže nema taj problem, ali to nije bilo za nas.
isto i mi tako, ko bi ceo dan da provede na plazi od ujutro do uvece ima smisla uzeti lezaljke, tu moze i da se odrema i svakako komfornije provede ceo dan na plazi a meni na 2-3 sata ne znace nista da ih uzmem a i ne volim tu neku zbijenost sa drugim ljudima tj lezaljkama.Saša napisao: 19 Jun 2024, 09:20 Isto tako, ne volim recimo ni da se čmarim satima na plaži: 2-3 sata prepodne i isto toliko popodne - sasvim dovoljno da se iskupamo, a ostatak vremena odmor u apartmanu, spavanjac, ili (najčešće) u auto i u skitnju okolinom...![]()