Moji cesto saraju po zemlji, s obzirom da budu ceo jul i avgust dole. Ja kako kad, nekad mi ne treba nista vise od gledanja u more, a nekad spucam i po 200km u zujanju.
Meni što sam stariji sve više prijaju te “vannastavne aktivnosti”… Kada deca još malo porastu i osamostale se onda ćemo ja i moja gospođa da prokrstarimo Grčku i Italiju uzduž i popreko…
Ja svoju cerku od malena navikavam da odmor nije samo plaza, i bas voli da vidi stosta. Doduse Grcka me u sezoni i ne privlaci, ali zato Italija nikad ne dosadi, plus istocna Evropa...
Bas si postao zapadnjak Većina ljudi koje poznajem u NL tako pričaju. Za mene i moje.je more nezamenljivo plus lepa priroda i opuštena atmosfera. A za obilaske se uvek ima vremena tokom godine Uživanje u plivanju i primorskoj atmosferi je bas ono pravo... a posebno u našim krajevima gde nas je priroda lepo obdarila...
Inace Grčka je toliko velika da u najjačoj sezoni imaš potpuno pusta prelepa mesta... Samo se treba malo vise potruditi, ima takvih mesta čak i u Crnoj Gori koja je prenapakovana...Jedne godine smo čamcem obilazili okolinu Budve i oduševio sam se kakva skrivena priroda čeka odmah iza ugla na malo manje pristupacnim mestima...A tek u Grčkoj, u ultra naseljenoj Atini samo izadjes malo izvan turistički ruta otvara se nov svet..
Pritom prepuna grcka holandjana, pune taverne, kampovi. Bar ovaj deo od Parge do Lefkade gde mi idemo. Tako da ne deluje da tako razmišljaju svi zapadnjaci.
Saša napisao: 20 Jun 2024, 08:43
Ima - ako se ima i para i vremena. A kada nemaš previše ni jednog ni drugog - onda se trudiš da sve nekako "upakuješ" u jedno.
Pa bolje onda da se tokom godine vise trudis da zaradis vise para - a samim tim i vremena
ako gledas tv onda nam je super, bolji smo i od svajcarske, nemacke i mnogih drugih zemalja, tako kazu nema razloga ne verovati im, ekonomski tigar preti da postane lav