Sport
Re: Sport
Fudbal ne pratim niti me ikad zanimao ali pogledam tako kad su EP i SP, ali Srbija ne znam uopste ni kako stigne do tih prvenstava, ne trebaju da se pojavljuju uopste i ne znam zasto neko ista ocekuje od reprezentacije, ok je navijati ali nerealno je ocekivati neki rezultat. Mozda su nasi fudbaleri dobri ponaosob i vrv dobri u klubovima u kojima igraju ali u reprezentaciji su katastrofa. Jeste mi drago sto smo dali gol u zadnjem minutu samo da ne izgubimo, Slovenci se skenjali kao da su izgubili ali da smo zasluzili gol ne znam ali znam da nismo zasluzili da se pojavimo na EP sa ovakvom igrom nema od nas nista, samo da se brukamo.
Ne treba baš uvek pričati jednu istu priču, da smo loši, da naše reprezentacija ne zanima, da ne treba ni da se pojavljujemo, itd. Gledajući prva dva kola, više razloga imaju, recimo, engleski navijači da kenjaju po repki, nego mi. Nemamo mi sad ne znam kakvih 11 igrača pa da se vodimo tom politikom da imamo precenjene pojedince. Kod nas su Mitrović, Vlahović i golmani na "najboljem glasu". Apsolutno niko od njih ne odaje utisak da igra za Srbiju zato što mora. To što nam fali golova, jbg ne može špic sam da igra. Opet, da smo pozadi loši, to nam je poznato i pre prvenstva, tako da ni tu ne vidim baš neki razlog za pljuvanje igre na prvenstvu.
Имам једно потпитање...
Jedino ko zasluzuje da nosi grb su Rajko i Strahinja, ostali... onako blago receno trebalo bi im se zahvaliti na svemu.
Slovenci su nas pojeli u svakom smislu, borba, zelja, navijanje...
Vlahovic se setka po terenu, ali bukvalno kao da je u Torinu u sopingu. Zivkovic mora da mu pokazuje koga treba da pokriva.
U svakom slucaju imali smo vise srece, nego pameti.
Piksija ne bi komentarisao.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Slovenci su nas pojeli u svakom smislu, borba, zelja, navijanje...
Vlahovic se setka po terenu, ali bukvalno kao da je u Torinu u sopingu. Zivkovic mora da mu pokazuje koga treba da pokriva.
U svakom slucaju imali smo vise srece, nego pameti.
Piksija ne bi komentarisao.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk