Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Dobar je dečko ovaj Nemanja ali koliko puta i "njmmm njmmm" dok priča. Ne mogu više da gledam videe.Geza napisao:
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

kako se dobro cuje, a ne ova danasnja sranja, dzaba im i 700 konja kad nemaju ovakav zvuk i draz.....jedan poznanik je kupio novog 2002. godine kad su se pojavili kod nas samo njegov nije bio manuelac i nije se ovako dobro cuo jer je imao fabricki izduv ali je bas dobro isao i izgledao
Pa. čuje se, kao motocikl
Šteta što nije ostavljeno fabričk o rešenje da bude baš onako kako i treba šestak. Da bude ugladjen, da šapuće.

Šteta što nije ostavljeno fabričk o rešenje da bude baš onako kako i treba šestak. Da bude ugladjen, da šapuće.

vrhunski monter/demonter(da ne kazem majstor).
Pa gde nadjoše ovog crvenog što je sklapan 3u1.
Što mene nisu zvali da im pokažem šta je A6 C5

Nista ova epizoda, kao i sam auto, zali boze vremena.....inace mislim da je Borko kupio ovaj auto i oterao u CH da ga proda, malo mi tanka prica da su sve to uradili za klijenta.
To je neko kupio iz kanade i držao ga ovde misleći da ga premunta na naše ili američke table u međuvremenu. Pa kad nije ništa moglo rešio da saseče gubitke.
Realno auto ništa posebno, jedini plus je što se lako radi mali servis, bez da se skidaju prsa.
Realno auto ništa posebno, jedini plus je što se lako radi mali servis, bez da se skidaju prsa.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Moguće i da su ga ovi iz Fordovog autosalona (gde ga je Borko preuzeo) kupili da im bude reklama u salonu, pa je tamo stajao godinama... To bi objasnilo i stajanje (nevoženje) i tako malo kilometražu. 

Pa jes ono, kupili Forda kojeg nemaju u prodaji, onda ga prevezli u Kanadu da tamo prodje proces uvoza i registracije a onda ga prevezli ponovo na parking ispred salona da promoviše šta...primerak koji se ne može registrovati u Srbiji