Ima ali su uglavnom slogirani i ima ih malo na visim spratovima… Plus stalno nesto duva pa nije lako leteti… Posto je ova godina bila utra vlazna kazu da ce ih biti vise. Ali za sada ih ne primecujem….
Ja sam isto na visem spratu i nemam toliko susreta s njima, zato su me napolju urnisali. Ne znam cime prskaju, moguce da sad i oni moraju da budu eco friendly pa je pitanje koliko to radi posao.
Verovatno uništavaju larve na vreme. Ja ovde jako pizdim od komaraca i stalno ponavljam kako sam u Fr živeo pored reke i nisam za vreme studija video dva komarca, dok ovde više nemaš nikakav užitak boravka na otvorenom. Pogotovo sa ovim novim vrstama koje zuje po ceo dan. Do skoro si bar znao da će biti jedan nalet u toku dana i onda si miran, dok sad nema pomoći tokom čitavog dana. Ne znam kako vi, ali mene baš frustriraju i zagorčavaju mi život…
Nemoj tako evo temperatura vec presla 20 C pa su krenuli sa zastitom (spustanjem roletni ) Tokom ove nedelje tropski talas do 30c. Inace i kod nas ubijaju larve, to znam…
Ovde je super vreme, 15 dana se muči da dođe sa 20° na 30°, onda grune kiša i ohladi opet na 20°, i tako 6 puta i dođe septembar i onda opet pada kiša do juna sledeće godine.