Za poslednju obnovu kartice sam zbao da pitam gde će stići, odgovor je bio: "Javićemo kada stigne, sada to ne znamo". Pa ko zna?pedja napisao:Sa obzirom da sam se preselio, te da imam ekspozituru između stana i kancelarije, odlučim da promenim matičnu ekspozituru banke. Ustvari, glavno razlog je jer mi je, do tada, matična bila u Kolarčevoj. Em rade samo jednu smenu, em nema parkinga blizu, em tuda prođem veoma retko, a i tada ne rade
Elem, stigne mi poruka za MasterCard, početkom godine, spremna za podizanje. Odem u ovu drugu ekspozituru i podnesem zahtev da mi sve prebace kod njih, da mi budu matična filijala. Kažu da će trebati do tri meseca, te da moram u Kolarčevu po ovu karticu.
Šta je tu je. Odem, kako znam i umem.
Jul/Avgust stiže poruka za Visu. KOLARČEVA 5
Ma da li me... Razgovori, žalbe, džabe. Jbga, treba vreme da se izvrši zamena. Dva-tri meseca. OK, ali prošlo je ŠEST?!
Idite u tu novu ekspozituru i podnesite zahtev, pa neka oni traže da prebace karticu. Alo bre, jesam već. Gospodine, možda smo napravili propust, ili idite u Kolarčevu, ili tražite ...bla...bla...
Odem ja u Kolarčevu...
Jutros stiže poruka. Vaša Dina kartica je spremna za preuzimanje u KOLARČEVOJ.
DA LI TO NAMERNO RADITE? Da neko realno vodi računa o klijentima, mođda bi mi se svetili za sve prigovore kije im pošaljem
Ljubazni glas mi je saopštio da možda nisam podneo zahtev za sve kartice, već možda samo za jednu, koja svakako nije stigla gde treba.
Podneo sam gospođice, zbog toga ste se izvinjavali i govorili da će sve biti u redu sa narednim karticama.
Ne, biće da niste. Idite u ekspozituru i pitajte. Mi ne možemo, iz kol centra, da promenimo adresu, mora iz ekspoziture zahtev. .
Ja NEMAM nameru da idem u ekspozituru, niti da zovem nekoga, zadržite Dinu, ionako ne znam PIN, nikada je nisam koristio.
Nisam rekao da je nabiju tamo gde sunce ne sija, ali sam svakako mislio
Otvorila se ekpozitura blizu stana, ali stvarno ne mogu da podnosim zahtev, koji nikada neće biti realizovan. Inteso, Inteso...
TapaT
Koliko sam zahteva pisao, potpisivao i sl, da mi se sve prebaci u matičnu ekspozituru, a oni ne znaju gde će stići...
--
Danas ženi stigla poruka da joj je kartica u ekspozituri kod Hrama. Ne može da se seti da li je ikada ušla tamo...
TapaT