Plate i životni standard u razvijenim zemljama
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Nisam pratio kako radi Caribic, ali oni su ozbiljna industrija, tesko da su propali.
Pre 20 godina, dok je bila ona pizza u tepsiji, na kocke,su bili neprikosnoveni sa ukusom. Kako su presli u industrijsku, tu se ukus zanemario ali ne i dobit.
Nije Caribic samo NS kod Spensa, dao je fransize.
Mi retko kad jedemo u "novom" Caribicu, ne svidja nam se taj ukus, testo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pre 20 godina, dok je bila ona pizza u tepsiji, na kocke,su bili neprikosnoveni sa ukusom. Kako su presli u industrijsku, tu se ukus zanemario ali ne i dobit.
Nije Caribic samo NS kod Spensa, dao je fransize.
Mi retko kad jedemo u "novom" Caribicu, ne svidja nam se taj ukus, testo.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne radi više ja mislim ni onaj kod fakulteta, u Modeni svakako ne radi zbog radova.
Da, ko se seća ( sećamo se svi jer su nam forumaši matori kao Nemačka nacija
) dok je bila četvrtasta bila je super, mislim da još mogu da se setim tog mirisa. Tada nije bilo franšize i nije je bilo u Beogradu. Ali i tad je testo bilo podebelo za forumske/svetske ukuse.
Šta znam, jeo sam u Tramontani, možda je to po svetskim standardima, ali po mom mišljnenju precenjena po ceni.
Da, ko se seća ( sećamo se svi jer su nam forumaši matori kao Nemačka nacija

Šta znam, jeo sam u Tramontani, možda je to po svetskim standardima, ali po mom mišljnenju precenjena po ceni.
Jedina pica na parče koja mi je ostala ista je u Adrijani u centru.
Tramontana mi je dobra, a isti nivo mi je i u PIzzdariji (Danila Kiša gde je bio kafe Solo), i još oni rade na drva pa ima tog malo šmeka.
Rekao bih da su ljudi postali izbirljiviji kad je pica u pitanju, bar iz svog ugla pričam
Tramontana mi je dobra, a isti nivo mi je i u PIzzdariji (Danila Kiša gde je bio kafe Solo), i još oni rade na drva pa ima tog malo šmeka.
Rekao bih da su ljudi postali izbirljiviji kad je pica u pitanju, bar iz svog ugla pričam

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tramontana ne pece na drva?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Meni deluje da karibik stavlja biljni sir i najjeftinije moguce salame na pizza parce. Ne jedem tamo nikad, smece od hrane.
Za tramontanu sve pohvale. Kao i bosiljak u zemunu.
Za tramontanu sve pohvale. Kao i bosiljak u zemunu.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Caribic je imao i tanko i debelo testo, a za ove sa umusom pspir testa sad imaju na vise mesta to.
Meni je u Velvetu odlicna pizza, testo ukusno, krckavo. Ali ukusi.
Tramotana, po kile prasetine za te pare, negde i vise od pola kile. Ok za probati, ali preskupo za jesti redovno.
Meni je u Velvetu odlicna pizza, testo ukusno, krckavo. Ali ukusi.
Tramotana, po kile prasetine za te pare, negde i vise od pola kile. Ok za probati, ali preskupo za jesti redovno.
-
- Pridružio se: 31 Jul 2018, 17:57
- Garaža: Octavia A7 1.6 TDI Style
Caribic dok je bio dobar cena/kvalitet i dok nije industrijalizovao proizvodnju (pečenje na traci, jeftiniji sastojci) i dok nije bilo konkurencije je ubijao. U jednom momentu je beležio veće promete od McDonaldsa. Onda je došla konkurencija, koja je htela da preuzme Caribic što je propalo, pa su u medjuvremenu jedni druge uništili. Koliko znam, deo lokala je prodat da radi pod franšizom, nije više u centralnom vlasništvu.
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Čudno da niko ne spominje Ciao.
Kvalitet parčeta je godinama isti, ne kažem da je sad da padneš na dupe ali je bar konstantan.
Kod njih je uvek gužva noću. Bilo 23 ili 3h, pogotovo petak, sub, ned.
Kvalitet parčeta je godinama isti, ne kažem da je sad da padneš na dupe ali je bar konstantan.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ciao je best buy po mom mišljenju. Niko se neće ni pokajati ni oduševiti što je pojeo tu picu.
Godinama sam kod njih jeo preklopljenu kolenicu, dobra stvar!
Godinama sam kod njih jeo preklopljenu kolenicu, dobra stvar!
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Nisam nikad probao tu kolenicu, mislim da mi je brat govorio da je dobra.
Ja tamo uzmem parče ili sednem na celu picu jednom godišnje pa tako poslednjih 20ak godina i definitivno su najmanje promenili svoj proizvod.
A Caribic onaj stari kvadrat kod Futoške od pre 2000. i ovo novo nemaju veze. Doduše kad se tek otvorio restoran na Trgu carice Milice imali su dobre cele pice kad se sedne.
Ja tamo uzmem parče ili sednem na celu picu jednom godišnje pa tako poslednjih 20ak godina i definitivno su najmanje promenili svoj proizvod.
A Caribic onaj stari kvadrat kod Futoške od pre 2000. i ovo novo nemaju veze. Doduše kad se tek otvorio restoran na Trgu carice Milice imali su dobre cele pice kad se sedne.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kolenica je dobra ali pancerota im je… Ranije sam prolazio tuda pre posla pa sam je cesto i uzimao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zašto uvek čitam ove teme uveče. Dajte ljudi napišite neko upozorenje pre ovakvih postova.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ne koliko ja znam. Neka me ispravi neko ako zna drugacije...dragvorl napisao:Tramontana ne pece na drva?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Potvrđujem, isti i ok još od studentskih dana. I giros samo tamo kupujem a ne u izviksnom G.Mssteru koji cepa baš baš tortilje i količina mesa smešna.Nemanja987 napisao: 05 Jul 2024, 19:30 Čudno da niko ne spominje Ciao.
Caribic pice TEŠKI OČAJ. Opstaju samo zbog nižih cena i što imaju one sladoled da iskombinuješ pa su kupci 99,9% deca osnovci i srednjoškolci.
Evo racunam bas danas koliko je iznajmljivanje (fiktivnog)stana kostalo zadnjih 25 godina. Znaci samo iznajmljivanje bez rezija, struje, gasa, interneta i poreza… Stan je oko 60 m2 u Amsterdamu na onako ne preterano losoj ni dobroj lokaciji (vise dobroj nego losoj) Slobodan sektor znaci nije subvencionisano i ograniceno od strane drzave….
Godina Mesecna cena
2000 500 eur (u guldenima preracunato u eur)
2002 600 eur
2004 750 eur
2007 1100 eur
2019 1500 eur
2024 2000 eur
PS: Trenutno je za socijalne stanove max 850 eur a sansa da dobijes jedan (uz uslov da zaradjujes ispod min) je skoro nikakva osim ako nisi jedan od spec slucajeva…
Kako nam pare gube vrednost…. 4x za 24 godine….
Godina Mesecna cena
2000 500 eur (u guldenima preracunato u eur)
2002 600 eur
2004 750 eur
2007 1100 eur
2019 1500 eur
2024 2000 eur
PS: Trenutno je za socijalne stanove max 850 eur a sansa da dobijes jedan (uz uslov da zaradjujes ispod min) je skoro nikakva osim ako nisi jedan od spec slucajeva…
Kako nam pare gube vrednost…. 4x za 24 godine….