Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Domaće auto emisije

Post od ftj »

Prvi put cujem da fabricka debljina laka treba da bude 300-350 mikrona(obicno je 100-150). Jedino ako ferari pravi to drugacije. Al ako se to stvarno desilo onda ce pre biti da je ceo auto bio farban :)
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Re: Domaće auto emisije

Post od Kabal »

Bolja su kola sa 300k km...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

450000 najbolja. Mehmed u Švabiji servisir'o.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Da li svakoj imperiji dođe kraj?
Da li je Borkova krenula silaznim putem?
Da li najveći fanovi vide da nije najbolji majstor ikada?
Da li najveći fanovi pomalo vide da je Miki Maus majstor?

Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

dont hate the player, hate the game.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Odgledao pola. Borko promašio fudbal za sad.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Ovaj Borko isti ja :
- 1984. godište kao ja,
- služio vojsku u Ribnici kao ja,
- poljoprivredni tehničar kao ja,
- bio šljaker, kao ja,
- dobrovoljni darivatelj krvi kao ja,
- pomaže bakama da pređu ulicu kao ja,
- voli automobile, skoro kao ja
- nije automehaničar, kao ja...

-Ali što se tiče epizode sa Ferarijem, majstorski je rešio Pruse!

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

nemus
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2012, 19:43
Garaža: Audi A5 sportback

Post od nemus »

Ako neko moze da napise zašto bi iko hejtovao ovog čoveka i sta vam smeta kod njega?

Odgledao sam i mogu da kažem samo da bi svet bio lepše mesto da ima vise takvih ljudi i da se jako lep primer daje mladima u moru loših stvari i svakodnevnice.
Jedino ako vi znate nešto sto se ne zna javno, to je drugo. :nemampojma:
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

nemus napisao:Ako neko moze da napise zašto bi iko hejtovao ovog čoveka i sta vam smeta kod njega?

Odgledao sam i mogu da kažem samo da bi svet bio lepše mesto da ima vise takvih ljudi i da se jako lep primer daje mladima u moru loših stvari i svakodnevnice.
+1
Čovek je zaslužio apsolutno sve pohvale i želim mu maksimalan uspeh u radu. Svetlost u tunelu punom spodoba i prevaranata kojima mrak tog tunela odgovara, pa sad skaču na njega jer je on drugačiji. Hejtuje ga konkurencija koja ne može da prikaže ni deo onoga što Borko radi, pa iz neke ljubomore prozivaju nekim smešnim imenima Slika Po meni to nema nikakvu težinu već je samo obično pro...vanje, i na to ne treba obraćati pažnju.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Sasvim korektan lik. Pogledam kad ima neki zanimljiv auto i to je to. Uvek ce neko da baci hejt iz nekog razloga.

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

nemus napisao:Ako neko moze da napise zašto bi iko hejtovao ovog čoveka i sta vam smeta kod njega?

Zato što ponekad širi lažne informacije, a deluje samouvereno, pa mu većina veruje, a dobro se nalupeta.

Zato što da bi furao svoju priču, često bude kontradiktoran, priča jedno, pa onda drugo.

Zato što nekad bude da je Kajen star 20 godina u odličnom stanju, a Audi star 4 godine još malo u fazi raspadanja.

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Ja sam jos odavno pricao da je cesto kontradiktoran.
I naravno nikad se necu sloziti sa njegovom tvrdnjom da je bolji auto sa 300 nego sa 150k km, on kao sa se druzi sa Duletom021 :) moze biti bolji auto sa 300 od onog sa 150 ali isto tako moze biti i obrnuto i to se nikako ne moze generalizovati jer zavisi od mnogo faktora.
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Nisam gledao, ali je verovatno izvučeno iz konteksta. Pretpostavljam, da je hteo da kaže da manja kilometraža ne znači nužno dobar auto, i obrnuto, veća kilometraža ne znači automatski da je auto loš.
Sam način na koji je to predstavio ne znam, ali tako bukvalno neće izjaviti ni jedan majstor.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

carov2 napisao: 06 Jul 2024, 22:42

Zato što ponekad širi lažne informacije, a deluje samouvereno, pa mu većina veruje, a dobro se nalupeta.

Zato što da bi furao svoju priču, često bude kontradiktoran, priča jedno, pa onda drugo.

Zato što nekad bude da je Kajen star 20 godina u odličnom stanju, a Audi star 4 godine još malo u fazi raspadanja.

I što se frlja sa cenama.. u tom podkastu ladno je izjavio da ulja isparavaju iz menjača i diferencijala ( dif ima odušku da bi eto isparilo ulje, što je naravno totalno netačno) i onda dif ostane suv.
I uvek "kod njega" fali barem 1-2 litra ulja.
Pa i u menjaču koji je praktično još u garanciji proizvodjača sa minimalno predjenih kilometara.

A još nije saznao šta je podatak prvo-suvo punjenje uljem (motora, menjača) a šta je količina pri zameni i da se to razlikuje.
I još važnije da se nivo ATF ulja u automaticima meri uvek prema datoj (za svaki menjač daje proizvodjač na kojoj temperaturi kako i čime) radnoj temperaturi i posebnom postupku.

Kao delimična zamena od 3-4-5 litara ulja u automatiku košta (tako reče) od 500-600 evra minimum sa njegovim rukama...pa da je to ulje sa zlatnim ljuspicama ne a on radi u zlatnim rukavicama ne košta toliko čak ni u čuvenoj po skupoći Švajcarskoj :)

Niko ga ne hejtuje, jednostavno nastupa kao da je mali i veliki servis juče u Kraljevu izmišljen pa je nešto nevidjeno.
Sa poledjinom profi marketing firme koja pravi te klipove meni deluje previše napadno a nema suštine, često i pogrešno/ kontradiktorno objašnjava ono što zatekne što su drugi majstori radili.

To što on radi je stalna svakodnevna praksa gomile servisa koji popravljaju zaista i imaju daleko teže probleme za rešavanje od uprošćenog odvrni-zameni-zavrni.i ne dižu frku...ispade zamena ulja baš retka stručna specijalnost koju je potrebno prikazivati iznova i iznova.
Odgovori