Da, automatik, manuelac išao samo uz 2.2hdi.trojanac napisao:Zver od motora. To je automatik beše?
Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

PUG gownodragan napisao:Duga prica, nije za ovu temu
Sent from my 2201123G using Tapatalk

Bunker.pedalaš napisao: 07 Jul 2024, 23:26 Odlična potrošnja za CH-R. Hibrid. Kupeolika forma. Dobra aerodinamika. Toyota.
Inače, ja sa 192 cm mogu pozadi da sednem u panoramski 2008. Nije mi nisko. Najkomfornije vozilo SUV B segmenta.
Juče sam razgledao novi CH-R u salonu. Izgledalo je ovako kada sednem pozadi.

Vozio sam C-HR 2022, kao rental jedno 2 nedelje.
Toyota kod mnogih svojih hibrida stavlja ( "hibridne") baterije ispod zadnjih sedišta ( ne radi tako baš kod svih hibridnih modela ).Saša napisao: 08 Jul 2024, 08:13Bunker.pedalaš napisao: 07 Jul 2024, 23:26 Odlična potrošnja za CH-R. Hibrid. Kupeolika forma. Dobra aerodinamika. Toyota.
Inače, ja sa 192 cm mogu pozadi da sednem u panoramski 2008. Nije mi nisko. Najkomfornije vozilo SUV B segmenta.
Juče sam razgledao novi CH-R u salonu. Izgledalo je ovako kada sednem pozadi.
 Retko koja kola pogledam toliko puta za tako kratko vreme.
 Retko koja kola pogledam toliko puta za tako kratko vreme.To je stari model. Dragan prica o ovom novom modelu. Koliko vidim iz testova razlika je nebo i zemlja u svemu u odnosu na prethodnika.risk napisao: 08 Jul 2024, 10:22Vozio sam C-HR 2022, kao rental jedno 2 nedelje.
Nepregledan za vožnju po gradu, relativno neudoban i relativno bučan pogotovu za putnike pozadi. Hibridna baterija je meh, nema neki domet bukvalno je za semafore samo i otprilike ima logike da stalno voziš u sport modu. TSS / Lane Centering kad voziš po autoputu radi ok, ali preterano prati trake, i onda se auto ljulja.