A cene ne bih komentarisao, kakvi su putevi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kakvi su takvi su, ne bih se menjao sa cene autoputeva u SRB.Jedno-dve poskupe i td. Hrvati su bili skupi sto se putarine tice, al ste ih i vi malo po malo stigli sa cenama putarine. Evo imamo novu vladu, ona koja je kako-tako gradila za razlika od ove izgubljene godine pa videcemo sta ce biti. O cenama goriva i ne treba pricati.Heinz napisao: 08 Jul 2024, 21:38 Uskoro
A cene ne bih komentarisao, kakvi su putevi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
2+2 nije ekspresni vec autoputljubitelj napisao: 09 Jul 2024, 09:15 Autoput tuda je nepotreban, dovoljan je ekspres ali pravi sa 2+2 trake (kao što je Tetovo Gostivar) a ne one imitacije što se prave po MK sa 1+1 voznih uz zaustavnu.
Išao sam Bitolj Prilep više puta zimi a i van sezone, gotovo uvek prazan put što se privatnih auta tiče. Ima kamionskog saobraćaja koji isto nije veliki po količini i to je to.
A to uskoro, uz ovaj tempo za 50-60 godina možda, šalim se ali je baš prespora gradnja. Eto Gradsko Prilep ekspres
se gradi od 2016. te godine.
Obilaznica oko Resena još od sredine 80tih je kao u najavi, na početku radova i tako to a i dalje je nerešeni saobraćajni problem.
No nema veze, ako ništa priroda je prelepa, ljudi su tamo sjajni, voće i povrće ekstra kvalitet i šta ćeš više![]()
Zavisi od dana i vremena prolaska, u zadnjih 10ak dana sve koje znam da su prosli grance u periodu izmedju 1h i 5h su dobro prosli sa cekacarov2 napisao: 10 Jul 2024, 19:35 Izgleda da je manja verovatnoća da se najebe na granici, nego ranijih godina.
Naravno i ja sam se osvrnuo na ovaj jedan kriterijum, od koliko sam ljudi čuo da su "najebali".OMP napisao:Zavisi od dana i vremena prolaska, u zadnjih 10ak dana sve koje znam da su prosli grance u periodu izmedju 1h i 5h su dobro prosli sa cekacarov2 napisao: 10 Jul 2024, 19:35 Izgleda da je manja verovatnoća da se najebe na granici, nego ranijih godina.
njem do pola sata a sto je i logicno za te sitne sate a kako vidim bas ima dosta ljudi koje ne vole/ne mogu da voze nocu pa im se zalomi da u prepodnevnim satima budu na granici a tad je uglavnom solidno cekanje.