Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
kod
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 19:19

Re: Grčka

Post od kod »

Mi smo svratili jos 8 dan u povratku u Cronwell u Platamonu. Tek smo jednu noc ovde. Soba je ok, usluga takodje, hladovina 10, fin program za decu.... more kao reka sava. :) cena je tu, oko 100 EUR po osobi. Rezervisali smo mesec dana ranije.

Za ovu cenu ima boljih smestaja i , pre svega, plaze, mora, ko zeli da se voza. Bolja bi varijanta bila da smo isli prvo ovde pa onda juzno ali smo gledali da u povratku skratimo put....

Generalno, paralija regija ne moze da se poredi sa bilo cim drugim i boja mora i cistoca su ovde bas onako....

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

ivkebgd
Reactions:
Pridružio se: 23 Dec 2020, 09:35

Post od ivkebgd »

OMP napisao: 21 Jul 2024, 09:53 a 7 dana za 800e po osobi nije supo? :)
Sve sto smo gledali a vezano za Grcku, samko za smestaj bi nas kostalo oko 100.000,a gde je tu gorivo, drndas svoj auto i onda kad dodjes u smestaj krece dranje, lezaljke, ulicna hrana, restorani itd.. Kad sve svedes Grcka izadje i skuplje. Za te pare u Turskoj imas sve ukljuceno, ne mlatis se da vozis auto preko zonija dorijana i ostalih granica gde zagines po 3h na granici, a evo svaki put kad sam isao u ovom periodu zapalio sam se na granici. Neka hvala.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Molim da se ovaj hejt prebaci u temu o Turskoj.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

ivkebgd napisao: 21 Jul 2024, 13:13 ne mlatis se da vozis auto preko zonija dorijana i ostalih granica gde zagines po 3h na granici, a evo svaki put kad sam isao u ovom periodu zapalio sam se na granici. Neka hvala.
Vozim nocu i granice cekam malo, konkretno pre 10 dana sam cekao po 10min na granicama a juce u povratku po 5min popodne tako da granice nisu problem samo izbeci vikend i dnevne udarne termine.

Ok svako ima svoje vidjenje letovanja i cene, ne zalazim u to samo mi malo upade u oko komentar grcka je skupa a ni ovih 8 dana u turskoj su daleko od neceg mnogo povoljnijeg, mislim da moze grcka bez problema da se nadje za slicne pare bar nesto sto je meni iskalao u ponudama i sto sam vidjao je bilo za oko soma evra po osobi.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Pa Grčka nemaj taj price performance kad je all inlusive u pitanju. Ali zato sam krajem juna plaćao apartman na obali 70e u Paraliji Pantelejmonas (odmah iznad Platamona)
Korisnikov avatar
aboki
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2017, 22:23
Garaža: Renault Zoe R135, Renault Scenic 2 2.0T

Post od aboki »

Mene izaslo 170e dan za dvoje i dete do 3 godine. Jedni iz Pančeva plaćaju 133e dan, dvoje odraslih, dete od 7 godina i 2.5 godine, ali uhvatili last minute.

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

musuZmaj
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2023, 16:39
Garaža: Opel Astra H
Kontakt:

Post od musuZmaj »

Здраво свима, једно питањце, да ли је неко путова у Грчку преко Бугарске у скорије време? Ја сам ишао у Банско тамо око Сретења, али тада још увек није био завршен тунел железница, сада је готов па ме интересује колико је генерално сад краћи пут према Грчкој? :sreckovic:
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

ivkebgd napisao: 21 Jul 2024, 13:13
OMP napisao: 21 Jul 2024, 09:53 a 7 dana za 800e po osobi nije supo? :)
Sve sto smo gledali a vezano za Grcku, samko za smestaj bi nas kostalo oko 100.000,a gde je tu gorivo, drndas svoj auto i onda kad dodjes u smestaj krece dranje, lezaljke, ulicna hrana, restorani itd.. Kad sve svedes Grcka izadje i skuplje. Za te pare u Turskoj imas sve ukljuceno, ne mlatis se da vozis auto preko zonija dorijana i ostalih granica gde zagines po 3h na granici, a evo svaki put kad sam isao u ovom periodu zapalio sam se na granici. Neka hvala.
Moras da uracunas tu i transport do aer, sve moguce kontrole, cimanje prtljaga, vrlo verovatno i neko odlaganje leta, transport kd aerodroma.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

musuZmaj napisao:Здраво свима, једно питањце, да ли је неко путова у Грчку преко Бугарске у скорије време? Ја сам ишао у Банско тамо око Сретења, али тада још увек није био завршен тунел железница, сада је готов па ме интересује колико је генерално сад краћи пут према Грчкој? :sreckovic:
Ja sam često na toj ruti, pošto sam iz Pirota, tim putem idem do Grčke.
Tunel jeste skratio vreme putovanja, ali uglavnom ti sada granice diktiraju koliko ćeš dugo da putuješ, one budu problem, tako da je tunel sada najmanje bitan u celoj priči.

Računaj da ti je tunel skratio za 5 minuta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
zeljkokg76
Reactions:
Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci

Post od zeljkokg76 »

Уз то и гужве су огромне на Градини због Турака. Ја бежим на Стрезимировце или Рибарце почетком августа и спавањац у Банско, ујутру оран за даљи пут. Што се тиче тунела скратио је сигурно 15-так минута, раније док се искључиш после Благоевграда, гужва одмах на кружном току и на магистрали до Симитлија.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Moji su danas 3 sata cekali na Evzoniju. Kazu pakao da je bio i na ostalim prelazima.

Ja idem prekosutra, nadam se manjoj guzvi.

Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
kod
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 19:19

Post od kod »

Mi smo se vratili u subotu. Krenuli smo oko 20h iz Platamona i stigli u Surdulicu oko ponoci. Bas nigde nikog nije bilo.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Definitivno samo nocu treba putovati ako zelite da izbegnete duza cekanja na granama, sto zbog guzve sto zbog toga sto je prijatnije nocu cekati ako mora da se ceka nego po suncu, povratak kasnije popodne idealno
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Day Walker napisao:Moji su danas 3 sata cekali na Evzoniju. Kazu pakao da je bio i na ostalim prelazima.

Ja idem prekosutra, nadam se manjoj guzvi.

Ja u četvrtak, na Prohor i Dojran. Ne volim da putujem noću al izgleda ću baš rano krenuti. Pa šta Bog da.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
musuZmaj
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2023, 16:39
Garaža: Opel Astra H
Kontakt:

Post od musuZmaj »

zeljkokg76 napisao: 28 Jul 2024, 20:50 Уз то и гужве су огромне на Градини због Турака. Ја бежим на Стрезимировце или Рибарце почетком августа и спавањац у Банско, ујутру оран за даљи пут. Што се тиче тунела скратио је сигурно 15-так минута, раније док се искључиш после Благоевграда, гужва одмах на кружном току и на магистрали до Симитлија.
Пошто ја идем тек крајем августа рачунам да ће бити мало боље стање на Градини, планирам вожњу ноћу па се и ту надам којем минуту уштеде. :doubleup:
Odgovori