ftj napisao:
crt televizori kolko znam i dalje imaju najboljlu crnu boju. Opet kad se sve sabere i oduzme LCD je najbolji.
Izneo si dve tvrdnje koje ne mozes odbraniti...
ftj napisao:
crt televizori kolko znam i dalje imaju najboljlu crnu boju. Opet kad se sve sabere i oduzme LCD je najbolji.
Prednost je gustina piksela.Laki021 napisao:nuk napisao:Za prikazivanje zemaljskih kanala u Srbiji je i dalje CRT neprevazidjen, najveci mu je nedostatak velicina ekrana.
Sto se bluray-a tice, verujem da 70% ljudi u Srbiji ne zna ni sta je ni cemu sluzi a isti su spremni da se kunu 200Hz na 42" dijagonali koju gledaju sa metar i po razdaljine
sent from my brain using the force..
Koja je prednost crt-a u odnosu na plazmu?
Prednost mu je samo u tome što ima bolji prikaz slike u nižoj rezoluciji. Problem je u stvari u ovom našem analognom TV signalu koji je u PAL standardu, a to znači maksimalna rezolucija 720x576 pix. Kada sliku tako male rezolucije pustiš na full HD plazmu ili LCD rezolucije 1920×1080 pix, uređaj je "razvuče" i onda izgleda ovako kako već izgleda (loše)....Laki021 napisao:Koja je prednost crt-a u odnosu na plazmu?
Lose znasftj napisao:crt televizori kolko znam i dalje imaju najboljlu crnu boju. Opet kad se sve sabere i oduzme LCD je najbolji.
Umesto što mi govoriš da sam smešan valjda je normalnije da mi objasniš zašto to nije tačno?Delija napisao:Lose znasftj napisao:crt televizori kolko znam i dalje imaju najboljlu crnu boju. Opet kad se sve sabere i oduzme LCD je najbolji.
Bolje nemoj da dajes ovakve izjave, ima ovde ljudi koji se malo ozbiljnije zanimaju ovom tematikom pa ispadne smesno...
pravilnik napisao:Prilikom odgovara na nečiju temu ili pitanje, odvojte nekoliko minuta i dobro razmislite šta ćete napisati. Proverite da li ste zaista u pravu i imate li dokaza za svoju tvrdnju. Budite spremni da stojite iza svoje tvrdnje. Sa druge strane, ne pokušavajte da ispravite bilo koga, osim ako ste 100% sigurni da ste u pravu, a da druga osoba greši. Ukoliko niste potpuno sigurni da li neko greši, bolje zatražite od te osobe da objasni svoje mišljenje ili rešenje problema.