Pomoc pri kupovini automobila do 7-8000 e

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
radakbre
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2024, 13:01

Pomoc pri kupovini automobila do 7-8000 e

Post od radakbre »

Pozdrav svima! :)

Posto sam dosta neodlucan po ovom pitanju, potrebna mi je vasa pomoc pri odabiru svog sledeceg automobila.
Prvo sam vozio stila jtd, nakon toga bravo sport multiair.
Iskreno prezadovoljan sam bio sa oba auta, lepo i redovno sam ih odrzavao. Bravo sport jeste bio dosta kruci po putevima zbog kracih opruga ali sta je tu je.
Brava sam prodao i trenutno gledam sta sledece da kupim.

Potencijalne kupovine:

A3 8p 5 vrata , restyle 2.0tdi 140ks , cr motor, dsg ili manuelac to ne znam, sline samo
BMW F20 , 1,6d ili 2.0d , 5 vrata
i na kraju kao najekonomicniju verziju bravo 2 1.6d 120ks

Zeleo bih da cujem vasa misljenja o njima.
Zavoleo sam bmw 1 zbog niskog sedenja, solidan kvalitet izrade enterijera i generalno sam cuo da je mali potrosac. Jedino sto me brine jeste odrzavanje tog automobila. Naravno lanac bih zamenio odmah.
Sto se tice a3, gledam ljudi prodaju 2009 godiste sa visokom kilometrazom za 8000, nekako kazem sebi ma ne vredi to toliko. Mozda dodje u obzir i pre restyle model, posto vidim da lepi se mogu naci do 5000e. DSG mi je neka zelja, ali ne znam kakvi su sa potrosnjom kao i sa potencijalnim kvarovima.

Bravo kao bravo na poslednjem mestu,1.6d 120, jeftin za odrzavanje i manja glavobolja.

Volim da svaki automobil koji vozim lepo da odrzavam. Nisam u losoj ekonomskoj situaciji i mogu priustiti da odrzavam sve od navedenog ali ne bih i da robujem za njega.
Prvi put dovodim u pitanje moguce kupovine nekog nemca pa su mi potrebni utisci i saveti.

Svaki komentar je dobrodosao!
Hvala! :D
Korisnikov avatar
mikec
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2020, 16:40
Garaža: Alfa Romeo Giulia

Re: Pomoc pri kupovini automobila do 7-8000 e

Post od mikec »

Ja bih iskreno DSG zaobisao u autu tog cenovnog ranga i starosti od 15 godina i gledao iskljucivo maneualca.
Na listu bih mozda dodao Seat Leon 5F, verujem da ih ima oko 8k, a dosta je moderniji, narocito od tog A3.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Odgovori